This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Mariangels Arbusé

Sóc la Mariangels, tinc 43 anys, estic casada i tinc dos fills, la Gina de 14 i en Pau de 13. Vaig viure a Llagostera fins que em vaig casar. Allà els meus pares encara tenen una fleca-pastisseria. De petita, m’encantava posar-me darrere del taulell i atendre els clients, oferir-los les novetats, fer-los noves propostes… Sabeu que un dels pans que encara es venen a la fleca du el nom que li vaig posar?
  
El Pa Sonrisa!
 
 
Els diumenges a la tarda sortíem a descobrir racons de Catalunya. Aquestes eren les classes que m’agradaven més: les del meu pare explicant-nos la nostra història, fent-nos descobrir la bellesa en els quadres dels museus i esglésies! Ell pintava i aquesta proximitat amb els pinzells va fer que jo també experimentés amb la pintura. No és estrany que aquest món es convertís en una de les meves passions actuals: ensenyar art, i també música, a les alumnes de l’escola Les Alzines.

Però, tornem a aquella època, la meva mare prenia sempre fotografies en aquestes excursions i les revelava ella mateixa. Tenim uns àlbums de família fascinants amb els meus tres germans: la Carme, en Jaume i l’Imma. Ara veig que la meva mare encenia aquesta primera flama, la de capturar moments a través de les fotografies. És una gran afició que comparteixo amb les meves germanes i, avui dia, Instagram ens ha permès potenciar-la. 

Des de fa quatre anys, la meva gran passió és la galeria d’Instagram @gironamimpulsa, nascuda de la fascinació que tinc per Girona. Una ciutat que no deixa de sorprendre’m de tan bonica com és, dels racons secrets que amaga, de la història que té. Les façanes antigues, les botigues, els comerços, la gastronomia, la moda, la solidaritat… Tot em meravella, sobretot les persones que hi viuen. Unes persones que destil·len amabilitat, creativitat, laboriositat, ofici i ganes d’emprendre. Tot això és el que pretenc captar en el @gironamimpulsa. M’agrada compartir-hi on fan el millor pa, on venen els vestits més bonics, les joies més espectaculars, els brunch més cosmopolites, els rams de flors més especials, les exposicions imprescindibles, etc. És a dir, hi incloc tot el que segons el meu punt de vista ajuda a fer la vida més maca, interessant, vibrant, inspiradora. M’estimulen moltes imatges, coneixements i aprenentatges, però sobretot em mou a viure una paraula: 

estimar, que és voler el bé de l’altre.

És un entrenament, quant més ho fas, menys costa.

 

Descarrega aquí el Llibre “Passionate Women”

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase