This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

L’essència de la meva joieria minimalista · Col·lecció Heptasik

Hectàgon, Optàgon, Pentàgon, Hexàgon… És divertit veure com bategeu el nostre Heptàgon icònic. Nosaltres l’anomenem Heptasik, que neix de barrejar les paraules “Heptàgon” i “Roosik”.
 
Avui t’explicaré com aquesta figura geomètrica – i que al principi només il·lustrava el nostre logotip– s’ha convertit en la font d’inspiració per a crear tota una col·lecció de peces de joieria minimalista.
 

Perquè l’heptàgon és el símbol de Roosik & Co?

Ja hauràs vist que signo totes les joies amb aquesta figura icònica de set costats: l’Heptàgon.
 
El motiu és perquè m’hi sento molt reflectit. Resumeix els conceptes bàsics de la meva joieria, en la que els metalls nobles (or i platí) i les pedres precioses són els protagonistes.
 
De fet, el número 7 que caracteritza aquesta figura evoca els set metalls nobles coneguts en l’antiguitat (ferro, coure, estany, mercuri, plom, plata i or) i els set colors de l’arc de Sant Martí (vermell, taronja, groc, verd, blau, indi i violeta).
Joieria minimalista: Origens Col·lecció Heptasik
L’heptàgon és una figura que convida els ulls a parar-hi atenció, no et sembla?
 
Aquest fet em va inspirar de seguida alhora de crear un penjoll amb aquest motiu. L’heptàgon convertiria en un punt de fuga capaç de captar totes les mirades.
 
Vaig treballar-lo molt pla, delicat, de manera que la figura descansés sobre la pell i, alhora, s’hi integrés.
 
Vaig acompanyar-lo d’una cadena d’or fina, perquè passés inadvertida i cedís tot el protagonisme a la figura geomètrica. I el resultat final va ser aquest:
Li tinc molt d’afecte a aquesta peça! Potser perquè és la joia de Roosik & Co que més vegades he treballat i ha sortit del nostre Atelier.
 
Haig de reconèixer que en el moment de dissenyar-la no m’esperava la gran acollida que va tenir.
 
Amb el temps he vist que l’aprecieu perquè és un penjoll amb presència i personalitat, i alhora és discret i subtil, ideal per a portar-lo cada dia. Així que s’ha convertit en una joia d’èxit segur, sobretot quan heu de fer un regal.
Gràcies a aquest fet i a les vostres suggerències, vaig començar a dissenyar d’altres peces de joieria amb el motiu de l’heptàgon i amb la mateixa essència minimalista, fins al punt de crear-ne tota una col·lecció.
 
Arracades d’aro, de botó, polseres, anells fins per a combinar-los entre ells, anells amb forma heptagonal… Se’m va obrir tot un món creatiu al voltant de l’heptàgon!

Heptasik, Blossik, Blossom… 

Per a mi, Heptasik significa llum, calidesa i l’essència més pura.
 
En un inici només treballava aquesta col·lecció en or groc i sense pedres precioses. A dia d’avui, veuràs que també la treballo en or rosa i or blanc, amb petites gemmes o diamants que li aporten llum i color sense perdre l’esperit minimalista.
 
Fins i tot, fa pocs anys, m’he atrevit a fusionar Heptasik amb d’altres col·leccions, com Blossom. La coneixes? Blossom és una explosió de color, d’inspiració floral i amb les pedres precioses de colors com a protagonistes.
A la imatge de dalt pots veure una pedra preciosa en forma d’heptàgon. No n’havies vist mai, oi? Això és perquè aquesta talla és exclusiva de Roosik & Co.
 
Normalment, les pedres precioses es tallen en les formes habituals. Segur que et sonen: talla brillant, baguette, maragda, princesa, rodona, rosa, oval… Però, vaig aventurar-me a dissenyar aquesta nova talla perquè tenia un somni: volia fer realitat una sèrie de peces que tenia al cap des de feia mesos… Aquí les podràs veure, reben el nom de Blossik, HeptaCrown i 80ths.
Quina virtud té una pedra preciosa en talla heptagonal? Doncs que aporta uns reflexes de llum únics a la peça i… al teu rostre, diferents a totes les altres talles de gemmes.

La màgia de l’Heptàgon 

Les joies són objectes simbòlics perquè són portadors d’emocions, moments i paraules. A la col·lecció Heptasik, a més, has de sumar-li la màgia dels costats de l’heptàgon: el número set… tan seductor i extraordinari.
 
Si et ve de gust saber més curiositats sobre les joies minimalistes de la col·lecció Heptasik, escriu-me, m’encantarà explicar-te-les. Aquest és el meu correu: shop@roosik.cat
¿T’animes a descobrir Heptasik?  
Ja veus que Heptasik és la meva col·lecció més essencial i personal. És on experimento, creo i volco tot el meu univers. Et convido a veure totes les peces. Desitjo que t’agradin, fins aviat!

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase