This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Escollir les aliances de casament 1ª. Part: el color

Amb l’arribada del mes de març, també arriba la millor època per començar a escollir les aliances de casament. És un procés que les parelles viuen amb molta il·lusió i, a més, queden poques setmanes… per al gran moment! Els anells de matrimoni són més que anells, són les aliances que simbolitzen el Sí, Vull per sempre. Val la pena encertar amb la decisió, oi? En el nostre dia a dia, tenim la sort de compartir aquesta etapa amb moltes parelles i estem atents als dubtes que més els preocupen alhora d’escollir-les.
 
Una de les preguntes més freqüents fa referència al tipus d’or: quin color es el més adequat per a les aliances? Amb què ens sentirem més còmodes tota la vida?
 
 

Aliances de casament d’or blanc

L’or blanc és un clàssic. És el color dels anells de compromís i dels anells de casament per excel·lència. És un tipus d’or amb el que la gran majoria de parelles se senten molt a gust i en el que solen coincidir ambdós membres. A més, és fàcil de combinar el nostre estil de vestir del dia a dia.

Aliances de casament d’or rosa 

L’or rosa entra amb força en les tendències en aliances i, fins i tot,  també en els solitaris i els anells de compromís. És un color discret, alhora que original, i s’adapta i s’integra molt bé amb gairebé totes les tonalitats de pell. Té un aire romàntic i especial, enamora a la gran majoria de parelles que el veuen. Els anells i joies en or rosa són més forts i resistents al pas del temps i requereixen de menys manteniment. Això es deu al seu aliatge: l’or rosa conté més percentatge de coure, un metall que li aporta duresa. De totes maneres, us aconsellem que aquest no sigui el motiu principal de l’elecció d’una aliança d’or rosa, ja que, a Roosik & Co, el manteniment anual de la joia és gratuït, sigui quin sigui el tipus d’or amb què han estat treballades.
 
 

Aliances de casament d’or groc

L'or groc és el color que per tradició sempre hem associat a les aliances de casament. A dia d'avui, és encara un dels tipus d'or més escollits. El seu to càlid agrada a moltes parelles. A més, permet molts matisos i acabats que li aporten el toc contemporani a una peça d'aspecte aparent clàssic. El resultat final és el punt just entre tradició i modernitat.

Temps al temps

Si encara no ho teniu clar, us aconsellem que les vingueu a veure, que us les emproveu i que ho deixeu reposar amb el coixí. És una joia que portareu posada tota la vida, així que intenteu que el disseny de l’anell, el color, la forma… sigui molt fidel a la vostra personalitat, així es mantindrà en el temps.

 

Anells de casament originals

Es poden combinar dos colors en el mateix anell. Hem creat aliances quadrades meitat en or rosa i meitat en or blanc i han quedat precioses.

També hem atès futurs nuvis en els quals ell ha escollit l’anell en or blanc i ella en or rosa.

Aliances de casament amb pedres precioses

Podem aportar un toc de llum i de color a les aliances de matrimoni amb petites pedres precioses, habitualment diamants. Un, dos, tres… El nombre de gemmes depèn dels vostres gustos o del valor simbòlic que volgueu aportar a la joia: moltes parelles col·loquen en una de les aliances el nombre de diamants equivalent al nombre de fills en comú.

 

Assessorament personalitzat

Escollir les aliances de casament originals que teniu al cap és un procés bonic i requereix d’uns dies de reflexió. Us ajudarem. Podeu demanar-nos cita prèvia per triar les vostres aliances de casament.

També podeu trucar-nos o enviar-nos un missatge a 972 20 47 85 · 676 64 35 69

O escriure’ns a joieria@roosik.cat

Fins aviat!

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase