This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Una joia pel record: el penjoll d’or heptagonal

L’heptàgon és una forma especial, forma part de les nostres vides: els set dies de la setmana, les set notes musicals, els set colors de l’arc de Sant Martí, les set meravelles…” - Jordi Rosich

 
 

La Col·lecció de l’Heptàgon

 

Qui ens ho havia de dir quan vam començar que aquesta figura de 7 costats seria font d’inspiració per a crear tota una col·lecció de joies: la Col·lecció Heptasik de Roosik & Co.
 
És gràcies a tu i a les boniques històries que giren al voltant del penjoll One, la nostra primera peça heptagonal, que ha crescut aquesta família. Si encara no el coneixes, te'l presentem!
 
 

El penjoll d’or de 7 costats: "Penjoll One" 

 

 
El Penjoll d’or “One és una joia d’estil minimalista i de formes pures i geomètriques. Respira una elegant senzillesa que el fa captivador per a dones de tots els estils i edats.
 
Jordi Rosich va optar per treballar-lo planer perquè fos còmode de dur. Fixa-t’hi, sempre queda ben col·locat, com si fos una segona pell.
 
Els seus costats polits donen molta llum al rostre i el converteixen en un penjoll molt afavoridor. Potser aquest és el secret que fa que tothom s’hi senti bé quan el porta posat.
 
 

Les 7 meravelles del Penjoll "One"

 

Per a moltes persones, aquest penjoll és la seva "primera joia". La primera peça important del seu joier. Si has de fer un regal especial t’assegurem que aquest penjoll és èxit segur. T’expliquem el perquè:
 
 
El disseny
 
És una joia essencial i atemporal, de les peces bàsiques que no poden faltar en el teu joier. Mai passa de moda i sempre t’hi veuràs bé. 
 
Els materials nobles i sostenibles que perduren per sempre
 
Està creada en or groc, blanc o rosa de 18k, en un aliatge propi que treballem a partir d’or pur 100% reciclat. Perduraran tota la vida i de generació en generació.
 
L’ocasió
 
És un penjoll modern i versàtil, que podràs portar en el teu dia a dia i també estarà a l’alçada dels conjunts més elegants. 
 
La comoditat
 
Sempre queda ben posat sobre el pit i combina bé amb qualsevol peça.
 
L’emoció
 
Una joia no és un objecte qualsevol, és portadora de sentiments, records i emocions. Expressa el millor de qui el regala i... de tu mateixa.
 
La simbologia
 
El número 7 és el número preferit de moltes persones, ja sigui perquè s’associa a la bona sort, al dia de naixement o perquè el 7 ens envolta en molts elements de la natura.
 
L’exclusivitat
 
És una peça artesanal, feta a mà al nostre taller i de disseny propi, no la trobaràs enlloc més. Està treballada amb molta cura i detall per a tu.
 
 

Set d'històries :)

 

Tothom té una història per explicar al voltant d'aquest heptàgon, ja que cadascú aporta el seu propi significat als 7 costats simbòlics de la figura.

Et compartim algunes de les boniques anècdotes que hem escoltat a la botiga Roosik & Co gràcies al penjoll d'or One. Son històries reals dels nostres clients:

 

Cristina: El naixement, un dia màgic

  

La Cristina va autoregalar-se el penjoll "One" quan va néixer la seva primera filla en un dia 7. El millor de tot? El seu segon fill i ella mateixa també són nascuts en un dia 7!
 

Kelly: 7 amigues per sempre

 

La Kelly va cercar per Internet un regal que tingués relació amb el número 7. Eren un grup de 7 amigues i una d’elles se n’anava a viure a un altre país. Van decidir regalar-li el penjoll "One" perquè cada costat representaria una de les membres de la colla. 
 

Montse: La brillant jubilació

 

La Pilar i la Sònia buscaven un regal per a la Montse, havia arribat el dia de la seva jubilació! Van veure en el penjoll "One" una “medalla a l’esforç” per tots els anys de dedicació a l’empresa.
 

Alba i Andreu: Un record gravat en or

 

L'Andreu volia regalar-li a l'Alba una joia original en motiu dels seus 30 anys. Desitjava que, passats el temps, l’Alba expliqués als seus fills que aquell era el record d’un aniversari molt especial.
  

Marta: L’importància d’estimar-se (a una mateixa)

 

La Marta va veure en el penjoll "One" una joia bonica i que la feia sentir bé. El seu disseny net i equilibrat li donava pau. El porta sempre posat com si fos un amulet.
 
 

Un penjoll d’or personalitzable

 

Totes aquestes vivències ens omplen. Tant de bo aquest penjoll sigui tan especial per a tu, també! 
 
Recorda que podem gravar-hi, sense cap cost afegit, un petit missatge personalitzat: un nom, una data... Faràs la teva joia encara més única i personal.
 
 

Comença la teva història Heptasik

 

El penjoll "One" va ser l'inici de la nostra col·lecció més icònica i esperem que també sigui l'inici de la teva pròpia història amb Roosik & Co :) 

Per això, ara t'oferim el teu penjoll d'or "One" en una edició que inclou un joier de pell vegana, valorat en 100 euros, a un preu molt especial. Podràs desar-hi aquesta joia i la resta de moments brillants que t'esperen.

En tenim 25 unitats, no et quedis sense el teu! Tenim moltes ganes d'escoltar quina bonica història hi haurà al darrere del teu penjoll. Parla amb nosaltres i et direm com aconseguir-lo :)

 

 

Veure Penjoll One

 

 Fins aviat!

 

 
 
 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase