Bases del Joc

 

El Viatge d’un Diamant

 

“El Viatge d’un Diamant” ha estat organitzat i gestionat per Roosik & Co amb la intenció de divertir i premiar els nostres clients de la joieria de Girona i la joieria online, els amics i seguidors a les xarxes socials de @roosikandco i també els visitants del nostre web roosik.com

 

Podeu participar al joc totes aquelles persones físiques majors d’edat, excepte el personal de Roosik & Co i els seus familiars.

 

“El Viatge d’un diamant” estarà actiu al web des del 2 al 24 de desembre de 2019.

 

 

Obsequis

Hi ha 6 diamants al web de Roosik & Co, si els atrapeu cadascun d’ells té un Obsequi preparat per a vosaltres. El 7è Diamant és sorpresa i es trobarà a la botiga Roosik & Co.

Cada participant només podrà optar a una (1) única vegada per Diamant. 

Només és vàlid un sol Obsequi per família o parelles.

Hi ha diamants amb Obsequis limitats a 10, 20 o 25 persones.

No es tindran en compte aquelles participacions que es realitzin amb anterioritat o amb posterioritat a les dates assenyalades, encara que l’accés per a participar estigui disponible.

Per a validar el diamant a la Cistella de Compra, us haureu de registrar al compte de Roosik & Co o bé introduir les vostres dades personals quan se us sol·licitin en el procés de “compra” del Diamant Viatger. Llegiu la Política de Privadesa de Roosik & Co.

Les vostres dades seran comprovades en finalitzar-se cada Diamant, i s’invalidaran aquelles dades que no siguin correctes o no siguin autèntiques.

Un cop hagueu atrapat el diamant i l’hagueu validat a la Cistella de la Compra, rebreu un correu electrònic explicant l’Obsequi.

L’Obsequi pot ser transferible a les persones que desitgeu.

Els Obsequis es recolliran a la joieria Roosik & Co de Girona. En cas de no ser possible, acordarem amb vosaltres com fer-vos-el arribar si és viable.

Roosik & Co es reserva el dret de poder canviar l’Obsequi si s’escau.

Roosik & Co es reserva el dret a no atorgar l’Obsequi si s’escau.

 

Acceptació de les bases

En participar en “El Viatge d’un Diamant” i donar les vostres dades personals accepteu les anteriors bases. En cas que desitgeu més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 972 20 47 85 o escriviu-nos un correu electrònic a [email protected].

 

 

Molta sort i gràcies per participar. Desitgem que us agradi!