18K white gold engagement rings.

  • by Jordi Rosich

Escollir l’anell de compromís adequat requereix d’un xic d’intuïció i un molt de documentació. Així, que t’hem preparat una selecció d’idees que et guiaran en aquest procés. Per a començar, avui et parlarem dels anells de compromís d’or blanc, ja que solen ser els reis de les propostes de matrimoni.

Anells de compromís d’or blanc

El perquè del seu color

L’or blanc adquireix el seu color com a resultat d’un aliatge entre l’or groc i algun metall blanc, com pot ser la plata o el pal·ladi, en percentatges variables. Nosaltres utilitzem preferiblement pal·ladi ja que es treballa molt bé i li dóna un acabat més blanc i bell a la peça. A més, combina de forma molt elegant amb les pedres, especialment amb els diamants. Perquè et facis una idea, aquesta és el nostre aliatge d’or blanc, sense níquel, respectuós amb la seva pell ja que no produeix al·lèrgies:

 

Anells de compromís amb diamants

El diamant és una de les pedres precioses més preuades del món i una de les més simbòliques per a demanar compromís.

Saps que la paraula diamant prové del grec “adámas” que significa justament “inalterable”? El diamant és el material natural més dur que es coneix. No es trenca, com el compromís : – )

Anells de compromís amb diamants

Solitaris

Als anells de compromís que estan formats per un anell d’or i un diamant central protagonista se’n diuen: solitaris. I encara que són tot un clàssic en joieria, en Jordi aconsegueix donar-los un aspecte contemporani gràcies a petites variacions en el disseny. Aquí et deixem algunes idees:

ANELL DE COMPROMÍS SLIM

Aquest és un dels anells de compromís que més solen agradar a les dones. Quan vénen a la joieria de Girona, ens solen dir que aprecien la delicadesa i alhora la fortalesa que transmet aquesta peça, i que s’hi senten molt identificades. És, sens dubte, una joia minimalista, subtil i potent. Si t’hi fixes, la muntura d’or s’estreny a mesura que s’acosta al diamant perquè aquest tingui l’absolut protagonisme de la peça.

ANELL DE COMPROMÍS HUG

L’anell de compromís Hug sol agradar a les dones de caràcter dolç, social i femení. Aprecien les seves formes arrodonides i el fet que la muntura d’or emboliqui el diamant com si d’una abraçada eterna es tractés. És també un anell molt còmode, ja que el diamant no sobresurt en excés, per això és una peça molt adequada per als qui ja tenen família, ja que s’adapta bé al ritme diari (i tot terreny) amb petits a la casa.

Anells de compromís amb pedres precioses

L’or blanc combina molt bé amb els diamants, ressalta la seva bellesa i lluminositat, però això no vol dir que el contrast amb una pedra preciosa de color sigui menys espectacular… El rosa, el blau i el verd són els tons més populars de pedres precioses a l’hora d’incorporar-les en un anell de compromís original.

Anells de compromís amb safir

 

El blau simbolitza veritat, fidelitat, saviesa… Què et semblen els anells de compromís amb safir? Són una de les peces més valorades per a demanar matrimoni, i alhora, aporten frescor i color. Aquest safir natural gaudeix de mig quirat de pes. Preciós, veritat?

A més, la tradició nupcial marca que tota núvia ha de lluir quelcom blau en el seu gran dia… Imagina’t si aquest to blau formés part de l’anell de compromís que has triat per a ella.

 

Anells de compromís amb robí

 

El robí és una de les pedres més desitjades de la història. El seu aspecte sedós i vitri sedueix a tot el que el miri i, sobretot, a l’afortunada que ho llueixi! L’anell amb aquesta pedra preciosa de color vermell és una aposta atrevida, estem d’acord, però tens l’èxit assegurat per tot el que representa.

El vermell és el color de l’amor i de la passió, també de la força, la valentia i l’èxit. Si la teva parella és una dona apassionada i amb personalitat, segur que li encantarà ser la propietària d’un robí, com a mínim una vegada una vida… I no t’oblidis que, a més, gaudeix d’un acompanyament de luxe: una mitja aliança de diamants. És un clàssic molt especial.

 

Anells de compromís amb maragda

 

El verd és un dels colors amb qui moltes persones senten afinitat. L’associen a naturalesa, primavera, fertilitat i prosperitat… Les maragdes naturals gaudeixen d’un poder captivador, i el seu to és irreemplaçable. En combinació amb els diamants, aquesta joia té el “Sí, vull” assegurat.

 

Anells de compromís híbrids

Els anells de disseny híbrid es diuen així perquè combinen dos clàssics: el solitari i la mitja aliança de diamants. Són la combinació perfecta per a les dones romàntiques. Què et sembla aquesta opció? Es tracta de l’anell Romanticism. Has de veure’l també treballat en or rosa (Anell Romanticism Rose)… El resultat és una peça molt singular i especial.

 

Anells de compromís i matrimoni. Aliances

Associem les aliances als anells que segellen l’amor de la parella en el casament. Ara bé, també és molt freqüent oferir-les com a anell de compromís per la seva espectacularitat.

Poden ser aliances que sostenen les pedres amb grapes tipus “granet”. La seva bellesa rau en la manera com s’han col·locat els diamants, un darrere de l’altre, aconseguint una espectacular línia brillant al voltant del dit. Aquesta mitja aliança és un dels anells més triats per al compromís. És l’Aliança Half Slim de 0,30 quirats.

I si cada diamant queda recollit per grapes més voluptuoses? Aquestes grapes són exclusives de Roosik & Co: ocupen el mínim espai sobre el diamant, perquè aquest sigui el que llueixi, i alhora el sostenen amb fermesa. Les seves formes sinuoses fan la peça més dolça.

No et diem més, aquesta imatge val més que mil paraules. És una joia amb la qual deixaràs sense alè a la teva parella. És l’Aliança Classik d’1.92 quirats.

Anells de compromís d’estil Vintage

Sens dubte aquest tipus d’anells són tot un encert. Són peces amb molta personalitat i presència. Aptes per a les reines de la casa:

 

Anell Eternal Crown de 1.08 quirats

 

Anell Vintage de 0.81 quirats

 

Anell Tiara Crown de 0.93 quirats.

Anells de compromís originals.

I si li ofereixes un anell de compromís que no sigui un anell de compromís? Com? Pensa que qualsevol anell pot convertir-se en la peça de compromís, recorda que és una joia molt simbòlica. Per a ella serà “l’anell” independentment de si és un solitari, una aliança o una joia amb una muntura d’or amb formes mai vistes.

Existeixen peces espectaculars que val la pena contemplar per a una proposta de matrimoni, sobretot, si la teva intenció és oferir-li una joia única i que destaqui per sobre dels anells de compromís tradicionals. Imagina’t la seva cara en veure una joia així, feta a mà amb tota la cura per a ella:

 

Anillo Aquamarine amb una magnètica aiguamarina natural. Fixa’t en el farcit de diamants!

 

Anillo Eternal Love amb granat verd i rosa i una línia infinita de diamants.

 

Anell Tanzania amb tanzanita natural de 7,32 quilates y diamants, espectacular…

 

Esperem haver-te ajudat en el procés de com triar anells de compromís d’or blanc. Ara ja tens més pistes per a saber quin podria ser el seu…

 

Veure més anells de compromís d’or blanc

 

Si necessites assessorament personalitzat pots escriure’ns a joieria@roosik.cat o trucar-nos al 972 20 47 85.  Fins aviat!

Share:

Older Post

American Express Apple Pay Bancontact Google Pay iDEAL Maestro Mastercard PayPal Shop Pay Visa