Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

El Robí

El Robí és la gemma del mes de Juliol, associada a persones enèrgiques i passionals.

 
 
El Robí és una de les gemmes més valuoses i apreciades. És una pedra preciosa rara de trobar en la natura, d’una gran duresa i d’un intens i sedós color vermell, característiques que la fan molt desitjable.

El seu nom ve del llatí “Ruber”, que vol dir “Vermell”, i se la vincula amb persones passionals i actives.
 
Creus que el Robí pot ser la teva pedra preciosa?
 
 

"El vermell vibrant i brillant dels robins em va meravellar, per això vaig introduir-los en les meves col·leccions. Em fa feliç que tothom pugui lluir una gemma d’aquesta qualitat i bellesa en el seu dia a dia.”

 
També és una gemma que s’associa a la força, la riquesa i la passió. A l’antiguitat, els guerrers s’incrustaven robins al cos per aconseguir protecció i vigor! I algunes persones oferien robins als déus per renéixer rics com a emperadors.

El robí pot arribar a adquirir una brillantor fluorescent si conté grans quantitats de crom. Segurament per això hi ha qui diu que aquesta gemma guarda una flama en el seu interior.
 
És la pedra del mes de juliol i es creu que ajuda a aconseguir prosperitat, tant material -riqueses- com física o romàntica -vitalitat-. 
 
 

Cura de les joies

 
És una gemma de gran duresa, un 9 en l'escala de Mohs, i és molt adequada per a l'ús quotidià, ja que resisteix bé els cops. Tot i la bona resistència també als productes químics, des de Roosik & Co et recomanem l'ús d'aigua tèbia, sabó i d’un raspall suau (o d’un mocador humit) per a la seva neteja.
 
 

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar