Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Una guia valuosa per donar-te a tu mateixa amor brillant i del bo

Segurament has sentit a parlar mil vegades de l’amor propi. Com que és un concepte abstracte potser no saps ben bé què significa, o com aconseguir-lo o com trobar les eines per introduir-t’hi.
  
A Roosik & Co hem dissenyat aquesta bonica guia per ajudar-te. És un dels nostres regals de Sant Valentí per a tu.
  
Sí, ja ho sabem, no som psicòlegs, som joiers! Però sí que hi entenem força d’emocions i de persones… 
  
Cada dia veiem a la botiga Roosik & Co el motiu pel qual moltes dones venen a escollir-se una joia per a elles. T’assegurem que, en la majoria de casos, aquesta joia les fa sentir més fortes, més valentes, més empoderades. Et passa a tu?
  

 

Guia per a un amor propi brillant

1. Auto-coneixement

Per estimar-te a tu mateixa i redescobrir com de valuosa ets, és important fer un exercici d’auto-coneixement. Revisa quins són els teus valors, què és el que t’apassiona i quin és el propòsit que et dona vida i et fa llevar-te cada dia amb il·lusió. 
  
Amb el temps canvies i evoluciones, per això és important que et paris un moment a pensar i (re)evaluïs si els teus valors estan alineats amb la persona que ets en aquest moment. 
  
Escriu-te’ls en un paper, dibuixa’ls, posa’t una nota al mòbil. Tingues-los ben presents en el teu dia a dia. T’ajudarà a prendre millors decisions i decidir millor et farà sentir amb més confiança i poder.

 

2. Envolta’t de persones potents i que t’aportin valor

Per a encarar millor els teus dies, necessites ajuda. I és clar! Per això és important envoltar-te de persones que et sumin i que, pel sol fet d’estar amb elles, elevin el teu estat d’ànim, sobretot en els dies que són més feixucs.
  
Quin és el teu cercle de persones brillants? Hi quedes amb freqüència?
  
I més enllà del teu cercle proper, tens referents a qui admiris per algun motiu? Revisa’ls prou sovint com per no perdre la motivació i l’energia, i sempre que puguis… Cerca’n de nous i comparteix-los!
 
  

3. Mou-te

Camina, mou-te. A vegades fa mandra, sobretot a l’hivern quan fa molt fred i el que et ve de gust és amagar-te sota una manta amb una tassa de cafè calenta entre les mans. 
  
Però, caminar va bé pel cos… i per l’ànima! Quan estiguis preocupada o et sentis baixa de moral i autoestima, camina 10 o 15 minuts. Si passat aquest temps encara et sents fluixa, segueix caminant fins que et sentis més alleugerida. Veuràs com de manera gairebé màgica, prens distància amb els teus problemes i els pots gestionar millor. Ben fet!
  

4. Sigues amable amb tu mateixa

Quan et sentis esgotada o t’exigeixis massa, fes aquest exercici de visualització. Imagina’t que la persona que es troba exhaurida davant teu és la teva millor amiga o la teva germana. Què li diries? Què faries per ajudar-la?
  
Ara, torna a tu. Perquè no et cuides com ho fas amb les persones que més estimes? Tingues cura de tu amb la mateixa delicadesa i honestedat.
  

 

5. Recordatoris d’amor propi

Els dies són molt intensos i és fàcil oblidar-se d’estimar-se (sí, increïble!).
Així que ajuda’t d’elements o objectes que et facin sentir millor. Coses que puguis tocar i palpar per recordar-te que ets valuosa, amable i preciosa. Energètica, vital i potent. Vulnerable i sensible. Brillant i entusiasta. Sí, tot això ets tu.
  
Perquè no t’acompanyes d’un anell al dit índex? És el dit associat a l’autoestima, és a dir, la capacitat d’una persona per a valorar-se a sí mateixa. T’aconsellem l’anell HeptaPuzzle en or rosa i robí, per ser un color vibrant i ple d’energia i associat, també, a l’amor.
  
També és bonic portar un petit penjoll a prop del cor, on sinó? En Jordi ha creat un penjoll amb un cor heptagonal i un petit diamant a l’interior… És la teva llum, la que a partir d’ara no deixarà de brillar.
Colgante en forma de corazón y diamante
  
Esperem que amb aquesta “Guia valuosa per donar-te a tu mateixa amor brillant i del bo” puguis celebrar el Dia dels Enamorats com cada dia de l’any: amb amor cap als altres, però sobretot… amb amor cap a tu.
  

LOVE EDITION: CUPÓ HEPTALOVE

Recorda que per ajudar-te a estimar-te t'hem preparat una Edició Especial durant aquests dies. Utilitza el codi HEPTALOVE en les teves compres online i a botiga. A banda de gaudir d'un preu bonic, rebràs detallets dolços i fets a mà. Desitgem que t'agradi.

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar