Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Trending Alert · Joies “Above the Keyboard”

Tens una reunió important amb un futur client per videoconferència? El teu equip té un dubte ràpid que pots resoldre via Jitsy, Meet, Skype? O, simplement has quedat amb les teves amigues per a veure-us online i posar-vos al dia perquè no podeu esperar al cap de setmana.
 
Posa’t bonica encara que només et vegin de cintura cap amunt. És el moment de treure a relluir les teves joies més brillants o voluminoses, sí, també dins de casa. 
Joies above the keyboard
Cerca en el teu joier, quines són les teves peces de joieria above the keyboard”? És a dir, les joies que poden apreciar-se bé en les teves videotrucades, de pantalla a pantalla i que t’afavoreixen i et fan sentir bé. Seran tendència en els pròxims mesos.
 
Si ja estaves al cas i estaves cercant peces per a preparar el teu joier, aquí et deixo les meves recomanacions de joies “Above the Keyboard”. Ja em diràs què et semblen.
 

En el teu joier no podrà faltar… 

1 / Arracades Above the Keyboard

Les arracades i penjolls són les joies que més a prop estan del teu rostre, per tant, són les peces a les quals hauràs de parar-hi especial atenció alhora de les teves reunions virtuals. 
 
Et recomano les arracades d’aro d’or Metrik per ser una joia molt original i vistosa, amb la que impressionaràs els teus espectadors. Els dos aros (bé, heptàgons) queden paral·lels a la teva cara i reflectiràs moltíssim la llum. El toc de color de les pedres precioses (verdes o roses, com prefereixis) són molt fàcils de combinar i t’aporten un toc divertit i desenfadat. Per a mi és una aposta top en el teu joier. 
També m’encantaria veure’t en les teves trucades amb les arracades d’aro Swing perquè l’heptàgon que penja del cercle es mourà amb tu, t’acompanyarà en els teus gestos i explicacions aportant reflexes de llum que enamoraran la teva audiència.
I no m’oblido de les arracades Magnetik, són comodíssimes. Semblen tres arracades d’aro però en realitat és només una i… amb diamants! Responen a una personalitat molt clara: forta, decidida, brillant, sofisticada. Les treballo en or blanc, or rosa i or groc. T’atreveixes?
 

2 / Penjolls Above the Keyboard 

Depèn de les arracades que portis pots jugar amb penjolls més vistosos o menys. Sóc partidari que si les arracades tenen ja molta presència o personalitat, és millor que busquis un penjoll discret. Què et sembla aquest punt de llum?
 
Aquesta peça és perfecte en gairebé tots els looks. Es tracta del penjoll Heptasik Diamond i el trobaràs també en tots els colors d’or.
 
És una joia que no et treuràs mai. És prou discreta per acompanyar-te en el teu dia a dia i alhora és molt especial perquè duu un diamant excepcional.
 
És un diamant de talla brillant capaç de reflectir el 99,9% de la llum que hi entra. A més, no té pràcticament impureses i és de color transparent, així que imagina’t… Veuràs que, encara que et sembli petitó de mida, és una peça d’una gran potència.
Si prefereixes un altre tipus de disseny, sens dubte et recomano el penjoll One ja que l’heptàgon, llis i polit, cridarà molt l’atenció, com si fos un punt de fuga.
També el tens en versió d’heptàgon doble, ocupa més espai sobre el pit i té un caire més simbòlic ja que representa un vincle. Pots veure’l millor aquí, acompanyat de les arracades HeptaDrop:
I aquí et comparteixo una opció més, amb cinc pedres precioses, que crec que t’encantarà. Escull el teu color o gemma preferida, el trobaràs en groc (safirs grocs), rosa (safirs roses), verd (maragda), blau clar (aiguamarines), blau fosc (safirs blaus), vermell (robins) i blanc (diamants).
Si et serveix d’ajuda, et diré que els colors que més èxit tenen són el rosa, el blau clar i el blanc (safirs roses, aiguamarines i diamants), segurament perquè són colors molt fàcils de combinar amb la roba.
 

3 / Anells Above the Keyboard

Quan et posis bé els auriculars, quan agafis el bolígraf per a prendre notes o simplement quan et posis bé els cabells en els teus vídeos… Serà el moment en què la teva mà entri en escena i escoltaràs un “wow”! Sí, escull un anell original i potent com Magnetik
 
Semblen 5 anells però és un de sol. Això fa que sigui una peça molt còmoda de dur, també per a treballar, i molt impactant.
Si t’hi fixes, he col·locat diamants en alguns dels heptàgons, per a crear un bonic contrast de llum i color.
  
Crec que a l’altre costat de la pantalla et demanaran que et posis bé els auriculars una vegada rere una altra, només pel plaer de veure’t passar la mà!
Vols una peça menys voluminosa però igual d’original? Considera l’anell Biggie. Agrada moltíssim tant en or groc com en rosa:
I per a looks més coloristes i divertits, prova de fer una bonica combinació amb els anells Emerald & Co, hi ha 7 colors diferents. Els pots portar tots junts, per grups de dos o tres o per separat quan et vingui de gust. 
 

4 / Polseres Above the Keyboard

Respecte les polseres, pots optar per fer un layering. Segur que has sentit aquest concepte més d’una vegada es tracta de combinar dues o més joies, una al costat d’una altra. En aquest cas, et proposo un layering de dues o més polseres: la polsera Diamond en or groc amb la polsera String del mateix color, amb o sense diamants, queden molt bé plegades.
 
El poder valuós de les joies
Sempre penso que les joies d’or tenen un poder, i és el de fer-te pujar l’autoestima i el de fer-te sentir tan valuosa, especial i única… Com l’or, els diamants o les pedres precioses que duus.
 
Així que, posa’t les teves joies i afronta el teu nou dia a dia a casa, a la feina, a la teva nova oficina improvitzada amb l’ajuda de les teves peces més especials.
Si necessites més idees, escriu-me (o fem una videotrucada!) i digue’m els teus gustos i preferències. T’ajudaré a configurar les peces bàsiques del teu joier “above the keyboard”: jordi@roosik.cat
 
T’esperen uns mesos brillants.
 
Fins aviat!
 
 
Jordi.
 
 
 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar