Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Style & Co · Joieria per a home

“Totes les col·leccions de roba i de joies són per a tots els gèneres! Tot depèn de com les portis” 
  
En Toni Gómez és consultor creatiu i productor. La seva vida professional i personal sempre ha estat vinculada a l’art i la creativitat, i és que, per a ell, crear és sinònim de calma i de bellesa. Acompanya’ns!
   
Toni Gómez · Joieria per a home Roosik & Co
  
– Hola Toni, explica’ns a què es dedica un Creative Consultant o consultor creatiu?
  
Toni Gómez: Em dirigeixo a petites empreses que volen potenciar el seu negoci. La meva feina és proporcionar un atractiu visual a l’espai que va dirigit als clients amb l’objectiu d'incrementar les vendes. També els ajudo a seleccionar les marques amb les quals treballen, els oriento amb les xarxes socials… Tot el que sigui necessari per intentar que cada client gaudeixi d’una experiència única i diferent. Aquest tipus de feina es pot traslladar també en l’organització d’esdeveniments o campanyes de publicitat, per exemple.
 
 
– I com has arribat a treballar en aquesta professió? 
  
 Toni Gómez: Sempre m’he sentit lligat a l’estètica visual. Des de ben petit vaig començar a ballar en una petita companyia de dansa amateur. Els moviments i la música em transportaven a un estat ingràvid i de satisfacció personal. Sentia que formava part d’una petita bombolla, on hi tenien cabuda els sentiments més purs.
  
– La dansa connectava amb la teva essència creativa?
  
Toni Gómez: Sí. També el vestuari de la dansa em cridava molt l’atenció. Els teixits, les costures, la història de la indumentària en el folklore. Aquella devoció que sentia ha acabat desenvolupant en la recerca de diferents vessants artístiques…
 
Toni Gómez · Estilista de joyas para hombres Roosik & Co
 
– Segurament aquest interès per l’estètica visual i el vestuari et van encaminar a obrir una botiga de roba aquí a Girona, Comunal Store… Quina era l’ànima d’aquest projecte?
  
Toni Gómez: Havia estat vivint gairebé dos anys a fora d’Europa. Allà, vaig treballar molt intensament amb diferents empreses internacionals, però sentia la necessitat de tornar als meus orígens. Vam decidir obrir una botiga que apostés per la moda de proximitat. Només seleccionàvem marques que dissenyessin i produïssin a prop i de manera ètica. Aquesta era la nostra filosofia i la traslladàvem també a tot el que envoltava la botiga: mobiliari, peces de roba, sabates, complements, ceràmica… Tot, absolutament tot, havia de respirar aquesta proximitat!
   
– Parla’ns de moda i de joies….
  
Toni Gómez: Les joies ens ajuden a jugar amb el resultat final de la nostra indumentària o estilisme, per a mi són una part molt important del conjunt. L’avantatge de les joies minimalistes i de línies pures i bàsiques és que conviuen molt bé amb qualsevol estilisme. 
Si vestim amb peces de fons d’armari, podem complementar-ho amb una joia més gran i amb més personalitat. Si ens vestim amb un estilisme més potent, llavors hauríem d’escollir una joia neutra. Tot és qüestió de trobar l’equilibri.
  
  
 
– T’agraden les joies? Amb quina joia o col·lecció de Roosik & Co et sents més identificat?
  
Toni Gómez: M’agrada molt observar les joies, penso en tot el treball que hi ha al darrere. Crec que la col·lecció Heptasik és la que més em representa. Una sola peça amb diferents costats. Hi trobo cert paral·lelisme amb la meva professió, relaciono els 7 costats de la figura heptagonal amb les diferents disciplines i rols que duc a terme tant en la meva vida professional com personal.
 
Anell d'or per a homes · Anillo de oro para hombres
 
– Portaries joies amb diamants?
  
 Toni Gómez: Els diamants i les pedres de colors no només haurien d’anar dirigits al públic femení! Tots els gèneres poden portar les joies, diamants o pedres precioses que vulguin o que els representin.
 
Pendientes para hombres · Joyas Día del Padre
 
– Toni, moltes gràcies per l’entrevista. Ja per acabar... Què ens recomanaries per a inspirar-nos en una tarda de calma?
  
 Toni Gómez: Gràcies a vosaltres. Fa uns anys em van regalar el llibre “La historia del arte” d’E. H. Gombrich, sempre el tinc a mà i el fullejo. I també us recomano una cançó: “De Bosc II” de Pau Vallbé, em fa retornar al meu jo. Quan sóc fora em fa sentir a casa.
 
  
Passar una estona amb en Toni és un regal. La seva mirada honesta i el seu bon gust ens atrapen, ens passaríem hores al seu costat parlant de bellesa, creativitat, joies i moda. 
  
Vols veure en Toni en acció? Et convidem a mirar el video on et recomana quines joies de la col·lecció Heptasik poden dur tant homes com dones i t’aconsella sobre com combinar-les.
  
» Pots veure’l des del nostre Instagram TV  o clicant en el següent enllaç per mirar-lo des de Youtube. T’encantarà!
 
 
Segueix en Toni Gómez a Instagram per al dia que necessitis una bona dosi d’inspiració: @tonigom
  
 Fins aviat! 
  
   
 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar