Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

#ShineAtHome · Brilla des de casa

Hola, com esteu? Som conscients que són uns dies delicats per a tothom. Per part nostra, tenim dies bons i dies no tan bons, és clari quan aquests últims arriben intentem tenir present que tot això passarà i que serà una experiència vital de la que, per força, haurem après moltes coses.
 
Se’ns fa estrany tenir la botiga tancada i el taller buit.
 
Teníem dubtes sobre quina era la millor manera d'ajudar-vos aquests dies.
 
 

Us hem preparat propostes per a acompanyar-vos i, si és possible, fer-vos més amena l’espera o el dia de treball. 

Per exemple, durant els primers dies de confinament dissenyarem una joia conjuntament, entre tots i des de casa, des de l'Instagram de @roosikandco. Us anirem guiant pas a pas sobre el procés creatiu que seguim alhora de dissenyar una peça, us farem preguntes i amb les vostres respostes anirem treballant en aquest projecte comú. Podeu descarregar-vos un PDF de suport aquí:

Guia per a ser el/la dissenyador/a més brillant de Roosik & Co

De la creativitat i imaginació de tothom, en sorgirà una disseny únic i molt especial, n'estem segurs, perquè les circumstàncies són del tot excepcionals. Podeu seguir el procés als Destacats/Highlights dels Stories i al Blog de Roosik & Co. 

A banda, també al blog hi aportarem nova informació i articles. Així tindreu un finestra més on acudir si necessiteu aire i inspiració. 

Només agrair-vos un cop més la vostra confiança. Us desitgem que passeu de la millor manera possible aquests dies i que brilleu molt... des de casa.  

Una abraçada forta,  

Fins aviat! 

Equip de Roosik & Co. 

#ShineAtHome #KeepDesigning

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar