Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Sapphire Bell: anell d'or rosa de Girona Temps de Flors

Jordi Rosich és un gran amant de la natura i de les flors. No és estrany que en motiu de l’exposició Girona Temps de Flors hagi creat dues joies icòniques inspirades en roses, campanetes, hibiscus… La primera ja us la vam presentar; es tracta de l'anell de diamants floral Diamond Rosette. Avui us presentem la seva segona creació; un anell d'or rosa que de ben segur que no us deixarà indiferent.
 
 
La sensual, exhuberant i bella Sapphire Bell, que enamora només mirar-la, és la nova joia que ha creat en Jordi aquests dies. Preneu-vos el Temps de Gaudir-la! No és realment espectacular?
 
 

L'anell d'or rosa de Girona Temps de Flors

Les maragdes i els diamants omplen de llum i vida cadascun dels vuit pètals de la flor. Al bell mig, un safir rosa llueix majestuós, a punt per captar totes les mirades. Els safirs roses són difícils de trobar a la natura i per això són tan apreciats. Les maragdes i els diamants són considerades les reines de les gemmes.

A banda de la llum i naturalitat de les pedres precioses, la peça es caracteritza per la muntura d’or rosa amb forma irregular. Us recorda a alguna cosa? En Jordi l’ha creat així perquè evoca la branca de les flors i dels arbres, irregulars, salvatges i naturals. És una joia original i molt particular, que neix de la seva inquietud a l'hora de trencar amb els esquemes d’un anell circular. De fet, ja fa mesos que els seus dissenys pretenen donar una volta a les estructures clàssiques de les peces de joieria tradicional. D’aquí també en va sorgir la idea de crear l’anell en forma d'heptàgon, geomètric i de 7 costats.

Sapphire Bell va néixer d’aquest esbòs que veieu a dalt. És diferent a l’actual, oi? Això és perquè tots els dissenys evolucionen quan entren al taller de Roosik & Co i comença el procés de creació de la peça. D'aquest dibuix inicial n'ha sorgit Sapphire Bell, i qui sap si aviat veurem unes arracades, un penjoll o un anell que s’enfila com una heura pels dits... Dissenyar és la part de l’ofici de joier amb la que en Jordi més gaudeix, perquè aquí és on pot deixar volar la seva imaginació, jugar amb les formes de la peça, combinar els colors de les gemmes, i fer créixer un anell per a convertir-lo en tota una col·lecció.

Les pedres precioses de Sapphire Bell

L'anell d'or rosa Sapphire Bell és preciós per les seves pedres naturals i de procedència ètica. Està format per 0,04 quirats dels diamants de color transparent (E), sense impureses (VVS1), i de triple excel·lència en la talla, simetria i poliment de totes les seves facetes. També hi observaràs 0,15 quirats de maragdes d’un verd intens i particular i un esplèndit safir rosa, amb un pes total de 0,27 quirats.

Aquests dies, Girona estarà radiant. Si feu una volta per la mostra Girona Temps de Flors, feu parada a Roosik & Co per a saludar-nos. Veureu les dues flors amb pedres precioses que en Jordi ha creat i estarem encantats d'explicar-vos cadascún dels detalls del seu procés de creació. Tenim un petit detall per a vosaltres.

Aquí podeu fer un cop d'ull als seus detalls i característiques. El conjunt de totes elles fa que aquesta joia especial sigui de les flors més seductores d'aquesta primavera... Descobriu l'anell d'or rosa Sapphire Bell.

Fins aviat!

 

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar