Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Qui serà PASSIONATE WOMEN 2019 by Roosik & Co?

Som conscients del paper tan actiu que teniu vosaltres, les dones, en el nostre projecte. Porteu els nostres anells i arracades, les nostres polseres i penjolls, ens dieu amb què us sentiu bé, quines joies s'ajusten (o no) al vostre estil de vida. Ens demaneu novetats, ens feu crítiques constructives, ens estimuleu a treballar més i millor. De les coses més boniques que ens feu viure és quan ens expliqueu les històries que hi ha darrere cada joia que porteu. Els hi doneu una altra vida!
 

Gràcies.

Volem tornar-vos part de tot el que ens doneu amb el projecte Passionate Women by Roosik & Co. Una iniciativa que neix amb la voluntat de donar veu a les dones properes que inspiren d'altres dones, homes, vides i passions, com la nostra.

Aquest 2019, dues seran les nostres dones apassionades, escollides per la seva manera d'encarar la vida amb força, il·lusió i treball.

Voleu saber qui són?

Una és una viatgera incansable. És fotògrafa, model i directora creativa. Ha treballat per Vogue, Glamour, Elle, Estée Lauder, Chanel, Lacoste, Chloe, Nina Ricci, Urban Outfitters i Mango, entre d'altres. No té un color preferit, perquè li agrada el color en sí mateix, en tota la seva amplitut i varietat. Li agraden les joies i les pedres precioses. Les seves peces preferides són els anells i les arracades. Sabeu qui és? Us la presentarem en breu, el dimecres 13 de març de 2018. Estigueu atents a les xarxes socials i a l'instagram de Roosik & Co.

I l'altra...  serà una clienta de Roosik & Co. Tan de bo siguis tu! Serà escollida per la Passionate Women que aviat us comunicarem.

Les dues participaran en el procés creatiu d'un disseny de la joia amb Jordi Rosich. Visitaran el nostre taller de joieria a Girona, rebran una classe de "Gemmologia: diamants i pedres precioses", dissenyaran la peça i viuran el procés de creació complet: com es fon l'or, com fem els motlles, com muntem les peces...

De la joia que dissenyin plegats se'n farà una edició especial que es posarà a la venta a la joieria online de Roosik & Co i a la botiga Roosik&Co de Girona, situada a la Rambla de la Llibertat. Una d'aquestes joies serà per a elles. Esperem que t'agradi, potser també et sents identificada amb la seva manera de veure i viure el món que quedarà representada en aquesta joia tan especial.

Com serà la peça que crearan les Passionate Women i Jordi Rosich?

Pedres precioses, diamants, or blanc, or groc, or rosa... Unes arracades, un anell, un polsera, un penjoll? Què us agradaria dissenyar a vosaltres?

Podeu escriure'ns a Roosik & Co i enviar-nos les vostres propostes.

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar