Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

L'Aiguamarina, la pedra natal del mes de març

El mes de l’any en què naixem pot ser determinant en la nostra manera de ser, i és per això que des de l’antiguitat cada mes de l’any s’ha associat a una pedra preciosa determinada. Així, tots els nascuts en un mes de l’any en concret s’identifiquen amb una pedra preciosa per les qualitats que li són atribuïdes.

I tu, ja saps quines qualitats i gemma s’associen al març? Si ets una de les persones nascudes durant el tercer mes de l’any no deixis de llegir i descobriràs per què la teva pedra natal és l’Aiguamarina, i com pot ser una bona idea tenir aquesta gemma sempre a prop. Nosaltres, des de Roosik & Co hi hem posat el nostre granet de sorra preparant-te també una bonica selecció de peces amb aiguamarina. Som-hi!


L’Aiguamarina i tu

 

 

Si pensem en els primers navegants que van solcar la mar, ens admira la seguretat i el coratge amb què devien fer-hi front: els pobles de l’antiguitat van obrir camins per la Mediterrània, d’orient a occident, dominant les aigües i establint ponts entre cultures llunyanes. La mar com a vehicle, com a camí que és a voltes plàcid i serè, però a voltes també furiós i colèric. Segurament perquè ho sabien prou, la gent de mar de l’antiguitat ja tenia talismans amb pedres d’aiguamarina, un nom que el devem justament al llatí i que no vol dir sinó això: aigua de mar.

   Ja sabem que l’aigua és incolora, però l’associem indefugiblement al color blau. És el color de l’aiguamarina, una gemma que pertany al grup del beril, el mateix que les maragdes i les morganites. Però l’aiguamarina sol ser més transparent i ofereix reflexos blancs que sovint prenen forma d’estrella de sis puntes... ho veurem si ens hi fixem bé. Els nascuts el març segur que ho fareu, sou persones molt observadores! 

    
  
L’aiguamarina, el mar i les estrelles; la serenitat en una joia, com la serenitat dels nascuts aquest mes, que busqueu l’equilibri igual que ho feien els navegants sobre les aigües en els mars de l’antiguitat. 
    
A Roosik & Co t’hem fet una selecció de joies amb una aiguamarina tan transparent i diàfana com tu mateix/a, que no toleres la falsedat. Joies per a les nascudes al mes de març o per a totes aquelles dones amb ganes de potenciar la seva serenitat, equilibri i capacitat d’observació ;)

 

El teu regal, la teva Joia amb Aiguamarina

Veure Joies amb Aiguamarina

 

I no, no ens en oblidem, volem desitjar-te un dia molt gran i ple de petites coses boniques; des d’aquí tot l’equip de Roosik & Co et desitja moltes, moltes “FELICITATS!”. I ja ho saps, som a prop teu pel què vulguis, recorda que ens pots contactar per e-mail o WhatsApp per aclarir qualsevol dubte. 
Fins aviat!

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar