Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Mariona Falcó i Irene Bou

Els inicis mai són fàcils.
  
Ser emprenedor sona molt bé però la realitat és que has daprendre moltes coses i molt ràpid, per aconseguir portar el teu projecte a bon port i no quedar-te sense gasolina a la meitat del camí.
 
 

Hem compartit des de sempre un esperit emprenedor, lluitador i valent. Fins i tot, compartim el mateix dia d’aniversari! Vam néixer un 24 de gener, amb tan sols mitja hora de diferència. Es pot dir que quasi som bessones i, de fet, ens sentim així. La casualitat va tornar a ajuntar-nos de grans, mentre treballàvem en un hotel. Les dues teníem la necessitat de crear un projecte propi en el qual creure i projectar la nostra manera de ser i d’entendre el món. També ens unia una gran passió per la gastronomia i una gran estima pel nostre territori. Sabíem que a Girona, terra de grans i estrellats xefs, hi mancava un espai per viure experiències al voltant del món culinari.

Així que, perquè no crear-lo nosaltres?

Vam enfocar el nostre projecte inicial en obrir una petita botiga gastronòmica ben farcida de productes artesans i locals. Vam evolucionar-lo cap a un servei de càtering que responia a aquesta mateixa filosofia. El món del càtering va ser tota una escola per a nosaltres. Escandallar, cuinar, organitzar, fer les comandes… però, sobretot, aprendre a gestionar els moments de nerviosisme i buscar solucions sense perdre la calma. A l’inici, les hores no són productives. Dediques molt de temps a tot plegat, perquè et falta tant coneixement... En aquest punt, és inevitable el desgast físic i psicològic, als que s’hi suma un retorn de beneficis mínim. Però, sense saber com, et lleves cada dia plena d’energia, disposada a menjar-te el món. Ja ho diuen…

Quan emprens, et tornes d’una altra raça!

Després de sis primers mesos de bojos, vam tenir la necessitat de parar. De parar per pensar.

Cap a on volíem anar?

Aquesta reflexió ens va servir per teixir una petita infraestructura i organitzar-nos millor. A més, vam poder veure noves necessitats i nínxols de mercat. A les persones els agradava que els expliquéssim la història i procedència de cada producte, volien saber amb què podien acompanyar cada mos... Som-hi.

 

El nou projecte de Local Market es torna a renovar i apostem per una Aula Gastronòmica. Tenim la sensació que tornem a començar des de zero, però el cert és que ens acompanya el bagatge de tots aquests primers anys en què hem après molt. Ara sabem que el més important és creure en tu mateix i que cal reinventar-te per adaptar-te a les necessitats de les persones. La gent ja no paga només per un servei, ara vol viure experiències.

Només hi ha una manera d’emocionar i és fer les coses des del cor.

 

Descarrega aquí el Llibre “Passionate Women”

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar