Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

La pedra natal del mes de desembre: LA TANZANITA

Ja saps que el mes de l’any en què naixem pot condicionar la nostra manera de ser? Aquesta és una de les raons per les quals des de l’antiguitat s’ha vinculat una pedra preciosa a cada mes de l’any. Així, tots els nascuts en un determinat mes de l’any tenen una pedra preciosa concreta amb la qual se sentiran identificats per les qualitats associades que té; portant una joia amb la seva pedra de naixement potenciaran el millor de la seva personalitat. 
  
A Roosik & Co avui dediquem aquest article a tots els qui heu nascut durant el mes de desembre. Si tu ets una d’aquestes persones, no deixis de llegir... T’explicarem per què la teva pedra natal és la Tanzanita, i per què t’encantarà lluir una joia amb aquesta gemma.
  

La Tanzanita i tu

Si ens pregunten què ens recorda el color blau, segur que moltes persones pensarem en el mateix: el mar. Per què ens sedueix d’aquesta manera? Per la seva immensa profunditat? Perquè és igual a tot arreu i, alhora, arreu és diferent? Per la bellesa dels paisatges que sovint composa? Això segur! A vegades pot ser pertorbador, però sovint la tranquil·litat que inspira, ens guanya. El color del mar és el blau, però el blau del mar pot ser mil blaus diferents. Ara pensa en el blau més calm: aquest és el teu, el blau de la Tanzanita, el blau de la reflexió i la responsabilitat. 
 
Aquesta pedra exclusiva té el valor dels éssers que són tan singulars com tu: s’obté únicament als peus del Kilimanjaro, al nord de Tanzània, i el blau ultramarí que la caracteritza es tenyeix a voltes d’un violeta d’ametista que li fa prendre tons lilosos. Veure-la és una invitació a la reflexió i ja saps que tu sempre valores els arguments que et faran guanyar. Tens el desig de vèncer: l’emoció latent de la competició tan pròpia dels esperits joves! I és que la Tanzanita també és un esperit jove ja que no va ser descoberta fins l’any 1967, pot ser és per això que et sents tan bé amb aquesta pedra?
 
  

El teu regal, el teu anell amb tanzanita

 
Sabem que el dia que celebres el teu aniversari és una de les dates més importants de l’any per a tu, per això en Jordi Rosich ha dissenyat aquest anell espectacular amb la teva pedra natal, una Tanzanita del blau ultramarí més profund.
L'anell Tanzanite està treballat a mà en or blanc de 18 quirats i amb una Tanzanita natural de 7,35ct al centre. S'acompanya de 66 diamants naturals de triple excel·lència que la contrasten i li aporten gran lluminositat.
  

RESERVA AQUÍ L'ANELL "TANZANITE"

 

Una joia guanyadora, amb una pedra d’un blau tan intens com encisador, perquè tinguis el millor aliat en aquesta competició tan apassionant com és la vida!  

No deixem passar l’oportunitat de desitjar-te el millor aniversari amb un grandíssim “FELICITATS!” de part de tot l’equip de Roosik & Co. I recorda que ens pots contactar per e-mail WhatsApp per aclarir qualsevol dubte. 

 

Fins aviat!

Roosik & Co

Necessites ajuda? Contacta'ns!

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar

La seva cistella és buida

[[recommendation]]