Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Et presentem l'anell de diamants floral Diamond Rosette

Es un anell de compromís, una aliança de diamants o una flor? És tot a la vegada i tot en particular. Et presentem l'anell de diamants floral Diamond Rosette.
 
 
Diamond Rosette és la nova joia que en Jordi ha dissenyat i treballat durant aquestes últimes setmanes al taller. Us agrada?
 
L'hem batejat així, Diamond Rosette perquè no podem evitar veure una rosa, bella i brillant, quan mirem aquesta peça. Està plena de detalls! Mireu de prop els seus 9 diamants.
 
 

Un anell de diamants únic

Vuit dels diamants formen la mitja aliança, semblen fulles o pètals, gràcies a la talla tipus "pera". En Jordi els ha col·locat en la muntura d'or blanc, mirant a esquerra i dreta, com si fossin les fulles que néixen espontànies a la branca de la flor.

El novè diamant, el central, simbolitza la corona de la rosa per la seva talla, brillant, rodona i compacta. La flor no sobresurt en excés i queda mig amagada entre els pètals. Així es converteix en una rosa discreta i elegant, còmoda i, a la vegada, poderosa.

Diamond Rosette és una joia que us aconsellem com anell de compromís o com aliança de casament, ja que el seu disseny es manté dins dels cànons tradicionals d'un anell de diamants i, a la vegada, és molt especial gràcies a la barreja de talles (pera i brillant) en una mateixa peça i en com estan col·locades les pedres.

Els diamants són tan lluminosos i fulgents perquè pertanyen a les categories de color transparent (E-F), no contenen impureses (VVS1-VVS2) i gaudeixen de talla excel·lent. Això fa que aquestes gemmes siguin capaces de reflectir el 99,9% de la llum que hi penetra amb una dispersió total.

Diamond Rosette és l'anell de compromís original, l'aliança de forma irregular i la flor que voldríem mirar tota la vida.

En Jordi ha creat aquesta joia inspirant-se en Girona Temps de Flors. Sabeu de què es tracta? Temps de Flors és una exposició floral que es realitza cada any durant el mes de maig a Girona. Durant 10 dies, els patis, carrers i edificis històrics oloren a roses, margarides, petúnies, narcisos... Sense cap dubte, aquests dies donen a la ciutat un aire completament diferent. Sobretot el Barri Vell es converteix en un escenari únic, ple de fantasia i màgia, que incita a fer volar la imaginació.

És molt agradable fer-hi una passejada, sempre i quan pogueu fer-la en les hores menys concorregudes o entre setmana. Ens encantarà que ens saludeu si esteu a la nostra ciutat aquests dies.

Finalment, us fem un petit "spoiler alert", i és que encara ens queden més sorpreses! Estigueu atents i atentes, perquè en Jordi no només ha treballat una peça floral aquestes setmanes... Dues. Sí. Dues. En breu tindreu més notícies!

Aquí trobareu més detalls de l'anell de diamants floral Diamond Rosette.

Si ho preferiu, podeu trucar-nos o escriure'ns a:  shop@roosik.com i 972 20 47 85. Us ajudarem.

Fins aviat!

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar