Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.
Per a les comandes dins de la UE, les nostres joies ja tenen l'IVA aplicat. Per a comandes fora de la UE, veuràs els preus sense IVA, les taxes s'aplicaran un cop tinguis la joia amb tu.

ELS COLORS DE LA FAGEDA D’EN JORDÀ

Hi ha un lloc més romàntic que una fageda a la tardor? Els colors posen un decorat perfecte per a una passejada en parella.
 
 
La fageda d’en Jordà és una de les 28 reserves naturals del Parc Natural de la Zona Volcànica de la comarca gironina de la Garrotxa. Tal com indica el nom, és un bosc de faigs que, de forma excepcional, va créixer sobre la colada de lava del volcà Croscat. També val la pena visitar el Croscat, però l’encant de la fageda fa que sigui un espai molt adient per gaudir d’una passejada amb la parella. La bellesa d’aquest bosc és també molt destacable a la primavera, però és a la tardor quan el ventall de colors que desplega li dóna l’encant més encisador: els ocres, els vermellosos, els groguencs… A l’interior del bosc la tranquil·litat és absoluta perquè el trànsit rodat hi està prohibit. Hi ha diversos itineraris de durada més o menys llarga, de manera que podem triar el que més s’ajusti als nostres gustos. I gaudir d’una plàcida passejada, en un espai ideal per parlar, per compartir pensaments i desitjos, per evadir-se de tot allò que ens amoïna o simplement per viure la natura en parella.
 
 
 

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar

La seva cistella és buida

[[recommendation]]