Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Descobreix Orchid Mystery...

...o com convertir-te en la més bella de les flors

 

Acarona els pètals de la flor,
espera els seus reflexos brillants,
observa com floreix a les teves mans.
Els tres sèpals s’obren i…
ara ets TU, l’ORQUÍDIA
   
Les orquídies es troben entre les espècies florals més antigues i belles. Jordi Rosich, joier i dissenyador de Roosik & Co, s’ha inspirat en aquesta flor, única i exòtica, per a crear un nou anell de compromís totalment captivador. Estàs a punt per a descobrir-lo?
 

Et presentem… L’anell Orchid Mystery

 
Orchid Mystery és un anell de compromís treballat de manera artesanal al nostre taller de Girona, en platí i amb 3 diamants de talles singulars: dos en talla Shield, als extrems, i un en talla Maragda que serà el centre de totes les mirades.
 
Els tres diamants no passen gens desapercebuts, en total sumen més de 2 quirats de llum i brillantor… I, si t’hi fixes, les gemmes estan col·locades de tal manera sobre l’anell que evoquen una flor oberta. És una orquídia de 3 sèpals, blanca i radiant, símbol d’amor i de puresa.
 
 
De ben segur que penses com nosaltres, és un anell original i exquisit amb la que totes voldríem dir “Sí, ho vull!”. Somiem en tenir-lo a les nostres mans. I és que és una joia romàntica i exquisida però, alhora, molt confortable de dur gràcies a les seves formes arrodonides i voluptuoses. En Jordi sempre para especial atenció a la comoditat de la peça i per això treballa el disseny de la joia i les grapes que sostenen les gemmes amb molta cura.
 
Anell Orchid Mystery
 
Tens ganes de saber-ne més? Mira el vídeo i descobriràs el procés de creació d’Orchid Mystery:
 
 
 
  

La nova col·lecció d’anells de compromís

 
Has de saber que Orchid Mystery forma part de la nova col·lecció d’anells de compromís originals que Jordi Rosich ha dissenyat durant els últims mesos. T’esperen anells de compromís amb diamants amb formes de somni. Els trobaràs en platí, or blanc, or groc i or rosa i, fins i tot… amb pedres precioses de colors!
 
Mica en mica, te’ls anirem desvetllant tots al nostre Instagram i Newsletter. No pots esperar-te a veure’ls? No pateixis! Tenim una idea millor per a tu...
 

Orchid Mystery Experience

 
No es té sempre l’oportunitat de veure peces de joieria amb diamants d’aquesta bellesa i brillantor, i d’aquests quirats i talles! Per això, volem convidar-te a veure’ls, gaudir-los i emprovar-te’ls a la nostra joieria de Girona. Vine amb dues amigues a viure l’Orchid Mystery Experience i passaràs una estona divertida i plena de sorpreses.
 
Aquesta experiència no té cap cost per a tu i les places són limitades. Així que afanya’t, reserva la teva cita a la botiga Roosik & Co aquí:
 
 
Desitgem que t’agradi aquesta experiència brillant al nostre costat. Escriu-nos si necessites ajuda o assessorament a shop@roosik.com
 
Fins aviat!
 
 
 
 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar