Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Compromís amb la teva seguretat · Roosik & Covid 19

Quins compromisos prendrem a partir de l’11 de maig?
 
 
Per Jordi Rosich.
 
Hola, com estàs? Mica en mica anem recuperant la normalitat. Estem contents que la situació s’estabilitzi i que aviat puguem retrobar-nos, encara que sigui amb petites modificacions.
 
Com bé saps, s’aixequen algunes de les restriccions vigents i des del proper 11 de maig reprendrem l’activitat amb cita prèvia i atenció individual.
 
És per això que volem informar-te de les mesures que prendrem des de Roosik & Co per tal de garantir la teva seguretat i la dels membres de l’equip, així com contribuir al control de la propagació del virus. 
 
Els canvis més destacats són:
 
➻ T’atendrem sempre amb cita prèvia i atenció personalizada.
➻ L’horari d’atendió al públic de Roosik & Co canviarà. Ens trobaràs de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 19h i els dissabtes de 10 a 14h.
➻ Pots concertar cita prèvia o videotrucada per qualsevol dels nostres canals habituals: videotrucada, telèfon, WhatsApp, Xarxes Socials, correu electrònic o formularis web. 
 
A continuació tens tots els detalls.
  
Aprofitem per agrair-te el teu suport i confiança tots aquests dies. 

COMPRA I ENCÀRRECS DE JOIES NOVES  

+ Si és possible l’atenció o la compra de joieria online…  

Sempre que sigui possible, t’agrairem que prioritzis la compra online a través del web roosik.com 
 
Els productes estan ordenats per tipus de joies o col·leccions. Si tens dubtes o desitges una joia especial contacta’ns. Ja saps que ens tens a prop a través dels canals habituals: videotrucada, telèfon, WhatsApp, Xarxes Socials, correu electrònic o formularis web. 
   
Aquests dies, hem comprovat com la videotrucada és molt útil perquè podrem veure’ns i sentir-nos a prop gairebé com si estiguessim asseguts al despatx de la botiga Roosik & Co. A més, ens permet ensenyar-te les joies i peces amb tota la seguretat. 
 
 

T’oferim dues vies per a realitzar-les: 

1 / Videotrucada per Whatsapp: +34 676 64 35 69 

2 / Videotrucada per Microsoft Teams: sol·licita-la i t’enviarem un enllaç privat. És un sistema molt segur. 

Demana’ns cita prèvia per a realitzar les VideoTrucades de manera que et podrem atendre amb tot el temps que et mereixes. Fes-ho omplint el següent formulari: 

 
 

Si tens dubtes sobre quina talla d’anell escollir…

Tenim la possibilitat de fer-te arribar anelleres a casa perquè ens diguis quina és la teva talla d’anell si no la saps. Contacta’ns a joieria@roosik.com per a sol·licitar-la. 

 
 

Els enviaments, canvis i devolucions són gratuïts

Els enviaments són gratuïts a tot l’estat espanyol. Si tenim la peça feta la rebràs en 24-48 hores a casa. 

Si es tracta d’una joia que hem de fer de nou et contactarem per acordar amb tu la data d’entrega. 

Tingues en compte que aquesta situació excepcional pot ocasionar petits endarreriments en les entregues, preguem que siguis comprensiu en aquest sentit. 

En cas que no t’agradi la joia que has adquirit o prefereixes canviar-la per una altra, no hi ha problema. És un servei totalment gratuït al territori espanyol. Contacta’ns i concertarem la recollida i procedirem al canvi o la devolució dels diners. 

Aquí tens tota la informació amb detall: 

 
 

+ Si NO és possible l’atenció o la compra de joieria online…  

Si no és possible realitzar la compra a través de roosik.com o l’atenció telefònica o telemàtica, t’oferim la possibilitat de fer una visita presencial a la botiga. 

És important que demanis igualment la cita prèvia perquè podrem preparar la teva visita garantint les màximes condicions de seguretat per a tu i per l’equip. 

A més, ens permetrà espaiar-la de la resta de visites concertades i tindrem temps de netejar i desinfectar l’espai i les joies que  t’emprovis. 

 

T’informem que l’horari d’atenció al públic de la botiga Roosik & Co de Girona canvia aquests dies. Pots concertar hores de dilluns a divendres de 10 a 13,30h i de 15.30 a 18.30h i els dissabtes de 10 a 14h.


 

PROCEDIMENTS PER A L’ATENCIÓ O COMPRA DE JOIERIA AMB VISITA PRESENCIAL

 Evita tocar el timbre de la porta sempre que et sigui possible. El desinfectem després de cada visita, però així accentuem les mesures de seguretat. Pots trucar-nos al telèfon que trobaràs al costat del timbre i t’obrirem la porta. 

→ Un cop dins, a l’entrada tindràs al teu abast mascaretes, guants i líquid desinfectant. T’agrairem que en facis ús.  

→ Realitzarem la visita mantenint les distància de seguretat de 1,5 metres Ens sap greu, no podrem donar-te la mà per a saludar-te. 

→ Estigues tranquil/tranquil·la, totes les joies que desitgis emprovar-te hauran estat netejades i desinfectades prèviament.  

→ Un cop te les emprovis es col·locaran en una safata en quarentena fins que les poguem desinfectar un cop finalitzi la trobada.  

→ Si t’agrada una de les nostres peces i desitges adquirir-la, procedirem a desinfectar-la i embolicarem el teu regal amb guants nous

→ En aquest cas, t’agrairem que el pagament el realitzis amb targeta, mòbil, transferència bancària o paypal, per evitar l’ús d’efectiu ja que podria ser un focus d’infecció. 

→ Una vegada ens acomiadem, procedirem a la neteja i desinfecció de la botiga i de la zona de treball: taules, cadires, terra, la porta d’entrada, el pany dels aparadors, les claus, els ordinadors, tablets, datàfons, etc.

 Netejarem totes les joies que hem posat en quarentena. Cada joia desinfectada estarà marcada, a més, amb una etiqueta verda. 


 

RECOLLIDA DELS TEUS ENCÀRRECS DE JOIES NOVES 

+ Si vius a Girona o província…

Si vius a Girona o província, acordarem amb tu un dia i hora per a la recollida de la teva joia, per tal d’evitar que coincideixis amb altres persones en el mateix moment i sigui viable mantenir les mesures i distàncies de seguretat. 

Si és possible t’agrairem que, per tal d’agilitzar les recollides, el pagament restant de la joia el facis per avançat a través de transferència bancària, paypal o web.  

En cas que vulguis fer la transacció per la web i ja hagis avançat diners, et proporcionaríem un codi amb el qual se’t descomptaria l’import ja abonat. 

Si no és possible el pagament per avançat, tindràs la possibilitat de realitzar el pagament de l’import amb targeta de crèdit a la botiga. Desinfectarem el datàfon després de cada ús. 

+ Si vius fora de la província de Girona…

Si ets de lluny, podem enviar-te les teves joies per missatger sense cap cost si vius dins del territori espanyol. Acordem-ho en el moment en què et truquem per a la recollida. 


 

REPARACIONS DE JOIERIA

+ Recollida o entrega de joies per reparar o gravar 

En cas de portar-nos o recollir peces per reparar o gravar, haurem de desinfectar-les tant quan ens les entreguis com quan te les donem.  

Si són peces molt complexes o de difícil neteja no podrem acceptar-les ni reparar-les durant aquests dies. 

Habilitarem una zona per a recollides o entregues ràpides amb mampara de seguretat i concertarem dia i hora perquè puguis venir. D’aquesta manera et podrem garantir que no coincideixis amb altres clients i que haguem tingut temps de netejar el local i les zones de treball.  

Els resguards de les reparacions els recollirem i els entregarem amb guants. Tanmateix, t’agrairem que ens donis el teu consentiment per a poder-te enviar una foto del resguard al teu telèfon mòbil o e-mail. 


 

MESURES DE SEGURETAT DINÀMIQUES

Aquestes mesures de seguretat i organitzatives han estat escrites a data de dimecres 29 d’abril de 2020 i revisades a dia 5 de maig.

Són procediments dinàmics, és a dir, es modificaran, si s’escau, a mesura que sorgeixin noves informacions per part dels Governs i de la comunitat científica.   


 

BENVINGUT/DA DE NOU

Et desitgem una bona tornada a la pre-normalitat. Tenim moltes ganes de veure’t.

Ja saps que per a qualsevol dubte o suggerència, estem a la teva disposició. 

Fins aviat, ara sí.

Jordi Rosich

 
 
 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar