Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

10 MOTIUS PELS QUALS T’ENCANTARÀ LA NOSTRA JOIERIA ONLINE

Ets de llibre electrònic o de llibre de paper? Segurament no entens perquè et fem aquesta pregunta, però ens serveix de paral·lelisme per a obrir-te un nou debat: ets de les prefereixes comprar les teves peces de joieria online o a la botiga Roosik & Co?
 
Som molts els que valorem el romanticisme d’una visita a la nostra joieria de Girona. El fet de poder veure les joies en directe, provar-te-les, parlar amb l’equip… Seria l’equivalent a passar les teves mans sobre les pàgines del teu llibre, subratllar-ne les frases que t’agraden o sentir-ne la seva calidesa.
  
 

Però, és possible gaudir de l’experiència de comprar anells, penjolls, arracades o polseres online? Nosaltres creiem que sí i que, de la mateixa manera que conviuen llibre electrònic i llibre de paper en una mateixa llar t’ajudarem a descobrir totes les coses bones de comprar les nostres joies online.

 

1 / Els costos d’enviament, canvis i devolucions són gratuïts

Les despeses d’enviament en comprar qualsevol de les nostres joies online són gratuïtes si vius a Espanya, i tots els paquets estan assegurats. Així que, no et preocupis per a res.

A més, els canvis i les devolucions també són gratuïtes. N’estem segurs que la joia t’encantarà.

Et podem dir que, en tots aquests anys, a la joieria de Girona amb prou feines tenim devolucions de peces, i a la botiga online encara no n’hem tingut cap.

De fet, l’única vegada que hem rebut la sol·licitud d’un canvi en una compra online va ser el passat Nadal, quan vam esgotar tots els penjolls Heptasik Diamond en or groc i no teníem temps de tornar-ne a treballar al taller.

Així que, el client va decidir comprar-lo igualment en or blanc per a poder oferir el regal a temps i ens va avisar que preparéssim el nou penjoll en el color d’or que volia.

En pocs dies, vam contactar-lo, vam acordar la recollida del penjoll en or blanc i vam fer-li arribar el d’or groc, sense cap cost per a ell. Vam rebre un missatge d’agraïment per les facilitats i un bonic gràcies de part de la seva parella. 

2 / Pots consultar les opinions dels nostres clients a Google

Ara més que mai tens l’oportunitat de saber què opinen altres clients sobre les nostres joies o el nostre servei, ja que les seves valoracions són públiques.

Potser poden ser-te d’ajuda si no ens coneixes de primera mà o si vius lluny.

Totes les opinions estan verificades i són de clients reals. Així que t’animem a llegir-les i a deixar la teva si algun dia et decideixes a comprar una de les nostres joies. Fes-ho des d’aquí: LA TEVA OPINIÓ

 

3/ Sense horaris comercials

No has d’adaptar-te a cap horari comercial, perquè pots accedir a la nostra joieria online roosik.com sempre que vulguis.

Podràs veure totes les col·leccions, inspirar-te per als teus regals i fins i tot comprar les joies per internet al moment, ja siguin les 3 de la tarda, les 10 de la nit o les 5 de la matinada.

 

4 / Estalvies temps

El fet de comprar en la nostra joieria online et permet aprofitar millor el teu temps, ja que si tens uns minuts lliures, no has de desplaçar-te fins a la botiga a Girona per a poder triar el regal d’aniversari de la teva parella o la polsera que portaràs en el proper casament.

També t’evites el gran repte de trobar aparcament al centre de la ciutat, i estalvies en gasolina, estrès i parquímetres…

A més, t’enviem les joies a la porta de la teva casa, oficina o on ens indiquis. Si tenim la teva joia en estoc la rebràs en 24 – 48 hores.

Clic & Collect. També t’oferim la possibilitat de recollir la teva comanda a la botiga Roosik & Co i el temps que et sobri pel fet de realitzar la teva compra des de casa el pots aprofitar per a fer-te una passejada pel Barri Vell de la ciutat. Et recomanem mirar les casetes de colors de l’Onyar des del Pont Eiffel, menjar-te un gelat a la gelateria Rocambolesc i observar la impressionant Catedral des dels seus peus.

 

5 / Tens assessorament expert en joieria

Continuaràs gaudint d’assessorament expert en joieria. Jordi Rosich i la resta de l’equip, estem a la teva disposició per telèfon, e-mail o videotrucada.

I t’ajudarem a triar el regal més adequat o la joia que més t’afavoreixi segons la teva personalitat i estil.

Pensa que realitzem totes les nostres joies a l’Atelier de Roosik & Co de principi a fi: el disseny de les peces, la selecció de les pedres precioses, el clavat de les gemmes… Fins i tot realitzem el nostre propi aliatge d’or i de platí.

Amb això volem dir-te que disposem de coneixement, experiència i ofici i i que et poden ser de molta ajuda quan tinguis dubtes. Així que… pregunta’ns! Ens encantarà orientar-te, serem els teus “personal shopper” especialitzats en joieria.

I si et calen més imatges o vídeos per a decidir-te, demana’ls!

Ja veuràs com el tracte és el mateix i notaràs com desapareixen les barreres físiques. Tindràs la sensació que estem gairebé de costat. Simplement és una altra manera de gaudir de la l’experiència.

 

6 / Les teves joies embolicades com es mereixen

Realitzem cada joia amb molta cura, i aquesta mateixa cura la posem també quan emboliquem i preparem el teu paquet perquè el rebis a casa.

Volem que quan l’obris t’emocioni com el gran regal que és. Va, no t’avancem res més!

El que sí que podem fer perquè tinguis una idea de com treballem els detalls és mostrar-te en aquest article com vam embolicar els regals de Nadal a la botiga.

Qui sap si t’animes i proves d’embolicar-los així quan tinguis l’ocasió:

Tutorial: Com embolicar els teus regals a l’estil Roosik & Co

 

7 / Guía de Talles perquè encertis

El moment d’escollir la talla de l’anell pot generar-te dubtes. Per això, t’hem preparat aquesta Guia de Talles que et servirà d’orientació, tant per saber quina és la teva talla d’anell, com també de penjoll o polsera.

A més, un cop realitzada la comanda, et contactarem per assegurar-nos que tota la informació que ens facilites sigui correcta.

En cas que no haguessim encertat amb la talla, no et preocupis. Et recollirem la joia a casa i te l’ajustarem al nostre taller tants cops com calgui fins que te la sentis perfecta, sense cap cost per a tu.

 

8 / Personalitza les teves joies online

Dona-li un toc personal a les teves joies. Podem gravar el teu nom, el de la teva família, una inicial, una data o el teu número preferit en la majoria d’anells, polseres i penjolls.

Gravar la peça fa que el teu regal sigui encara més especial. Tan sols cal que ens ho indiquis en el moment de fer la comanda. Ja veuràs que pots escriure el gravat a la mateixa fitxa del producte, o més tard, un cop introdueixis les teves dades durant el procés de compra (a l’apartat de notes i observacions).

És un servei que t’oferim gratuïtament.

 

9 / Pagament segur

Disposem d’un sistema de pagament segur perquè les teves dades estiguin sempre protegides.

 

Pots pagar mitjançant targeta de crédit/dèbit, el teu compte de Paypal o transferència bancària.

 

10 / Pots saber si tens la joia online disponible

A la pàgina web roosik.com podràs veure si tenim la joia llesta i en estoc.

Tot i que si tenim uns dies per a l’entrega… Farem la joia de nou, exclusivament per a tu . Imagina’t, serà una joia TEVA, teva.

 

¿T’atreveixes? MATREVEIXO

Existeixen moltes raons per a comprar joies online. Prova-ho, estem segurs que viuràs un altre tipus d’experiència –igual, complementària o millor– que la compra de joies a la botiga física.

Volem ajudar-te a fer el salt digital...

Aprofita i introdueix aquest codi de client en la teva compra de joies online a roosik.com y rebràs una sorpresa dolça amb la teva comanda:

Codi: MATREVEIXO

Ja ens explicaràs la teva experiència (i si ets més de llibre electrònic, de paper o dels dos)

Una abraçada de part de tot l’equip de Roosik & Co i moltes gràcies per la teva confiança. Aquí trobaràs tots els nostres canals de contacte:

Per a demanar cita prèvia

roosik.com/cita-previa/

Per a escriure’ns un e-mail

shop@roosik.com

Per a enviar-nos un WhatsApp

+34 676 64 35 69

Per a trucar-nos a la joieria de Girona

+34 972 20 47 85

Per a realitzar una VideoTrucada

Contacta’ns i t’enviarem un enllaç per poder concertar una cita a través de Microsoft Teams, així de fàcil i de segur, ja que aquest sistema és molt més fiable que les aplicacions com Zoom o Jitsi.

Per veure totes les nostres peces i dissenys de joieria online

roosik.com

Fins aviat!

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar