Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Charms i Cadenes: "Collecting Moments"

Benvingut maig, mes del renaixement,
íntimament lligat a la primavera i, també, a les mares!
 
 
 
A Roosik & Co ens encanta la primavera: inspiradora, abundant, tan única i especial! L'esclat de colors de les flors ens recorden les pedres precioses que tenim sobre la taula del nostre taller.
     
Tenim ganes de celebrar amb tu l'arribada d'aquesta estació plena de vida. Et presentem... #CollectingMoments, la nova col·lecció de charms i cadenes personalitzables de Roosik & Co.
    

Cada etapa, èxit o record brillarà prop del teu cor, serà la joia de la teva vida... literalment ;)

  
 
 

Collecting Moments  

"Collecting Moments" et permetrà dur prop del cor les persones i moments més especials de la teva vida: el naixement d’un fill, un repte superat, el teu número de la bona sort, una data per recordar, la teva pedra preciosa preferida...

Són fragments de tu, moments i persones que sumes amb els dies i els anys i que duràs sempre en una cadeneta d'or. T'animes a col·leccionar moments i configurar la teva línia de vida en or i pedres precioses? Aquí et donem algunes idees de com personalitzar la teva joia:

 

Fragment de Gemmes

Com bé saps, les pedres precioses fa segles que fascinen a tothom per la seva bellesa, però també per la seva càrrega simbòlica. Se'ls hi atribueixen propietats màgiques i se les relaciona amb emocions o moments vitals. 

Quina serà la teva gemma especial? Quin charm representarà millor aquell moment o emoció que vols portar sempre a prop? Descobrim-ho!

 

  

Robí

Per aquells moments passionals que no et fugen del cap, per aquell amor etern que encara perdura.

 

  
 

Per aquells moments de renaixement personal, d'evolució i canvi. Una renovació. La teva pròpia primavera.

 

  
 

Per aquells moments difícils, presents o futurs, que has d'afrontar amb coratge. La força de voluntat. La valentia.

 

  
  
  
 

Per aquells moments de compromís, noblesa i fidelitat, ja sigui vers un amor o una amistat. El record. El lligam. L'amor. Per aquelles relacions que no vols oblidar.

 

  
 

Per recordar aquells moments d'extrema felicitat. Per celebrar la força, la llum i la bellesa que hi ha dins teu i que, com passa en el diamant, són valuoses i eternes.

 

Fragment d'Estrella

  
 
 
Un diamant dins d'una punta d'estrella és, per a Roosik & Co, el símbol del naixement, l'aparició d'algú especial en la teva vida que t'irradiarà llum i felicitat.
   
Què més en pot sorgir, sinó, de la unió d'una estrella i d'un diamant?
 

Fragment d'Heptàgon

A banda de les pedres precioses, hi ha motius i formes que voldràs dur sempre a prop perquè et faran sentir bé. Són complements discrets i elegants que diuen molt de tu i que donaran un toc especial a les teves combinacions.
 
  
 
 
Fixa't, té 7 costats, el número màgic i de la bona sort per a molts de nosaltres. És un heptàgon tancat com si fos un cercle: parla d'un cicle que s'ha completat amb èxit. És una merescuda medalla davant un repte superat.
 
 
  
 
 
L'heptàgon llueix amb plenitud. Fes-te'l encara més teu amb un missatge. Hi gravarem el que desitgis: la teva inicial, un nom, una data... Fins i tot podem resseguir la teva lletra amb diamants!
 
  
 

Mig Heptàgon

Et pot semblar un heptàgon incomplet, però aquí rau la seva màgia. Aquest Charm representarà el moment de perfecció quan es trobi amb la seva ànima bessona. Ofereix-lo a la teva persona estimada perquè quan estigueu junts llueix-hi complet.

 
 
Números & Lletres

  
 
Les pedres precioses, els diamants, la punta d'estrella, els heptàgons... Són charms que estan pensats perquè els acompanyis amb números i lletres que siguin importants per a tu.
  
La inicial d'un fill, el teu número de la sort, una data d'aniversari... les combinacions són eternes, com també ho serà la teva joia personalitzable "Collecting Moments". 
 
 
 

Ara et toca a tu!

  
 
Entra a "Charms i Cadenes" i comença a imaginar-te com explicaràs la teva història.
 
 
- - - - - - -
 
 
Els Charms de Roosik & Co pots dur-los amb cadenes que ja tinguis, però hauràs de tenir en compte la mida de l'anella perquè puguis passar-hi cada peça.
   
Si no tens una cadena per a crear la teva "Collecting Moments" personalitzada, no et preocupis! A la secció de "Charms & Cadenes" veuràs les diferents opcions de cadenes en or groc i de diferents amplades.
  
Si prefereixes altres tipus d'or o un disseny en format braçaletescriu-nos i te'l farem per a tu.
 
 
Feliç primavera!
 
Aprofita per col·leccionar nous moments amb els que més estimes.
 
 
 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar