Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

BIGGIE motius per sentir-nos afortunats

Anell d’or rosa sense pedres Biggie Rose i Postals Biggie per a tu.
 
Per Jordi Rosich,
L’art i la bellesa són indispensables aquests dies, ens aporten una cosa tan simple i alhora tan complicada com és el fer-nos sentir bé.
 
Per part meva, des que va començar tota aquesta nova vida no he parat de dissenyar, m’ha ajudat a passar millor els dies i a mantenir la ment centrada.
 
És curiós perquè, si miro sobre la taula, me n’adono que sobretot he treballat anells d’or rosa de dissenys originals, amb pedres o sense.
 
De fet, l’or rosa és el meu color d’or preferit, el trobo càlid i alhora subtil, femení, singular… Davant del dubte, sempre em veureu aconsellar-vos anells d’or rosa. Tinc comprovat que agraden molt i queden molt bé amb la gran majoria de tons de pell. 
 
 
 

Anells d’or rosa sense pedres 

Un dels anells que he redissenyat aquests dies és l’anell d’or groc Heptasik Biggie, que ha evolucionat a Biggie Rose en treballar-lo en or rosat. És una peça molt especial, amb caràcter i personalitat i que alhora és molt còmoda perquè l’heptàgon es fon en el dit, l’abraça i l’acompanya gràcies a les seves formes arrodonides.

 

Anells amb el número 7?

Biggie Rose és un anell format per un heptàgon de set costats, i set és el nombre que s’associa a la bona sort. A banda, és el número preferit de moltes persones, també és el meu. 

Potser tota aquesta màgia que envolta aquest número es deu a que el 7 és molt present en les nostres vides: els 7 dies de la setmana, les 7 notes musicals, els 7 planetes, les 7 meravelles, el 7è art… 

 

Somia en Biggie 

Aquesta joia ens ha inspirat a crear una sèrie de postals il·lustrades jugant amb el concepte BIGGIE (diminutiu afectuós de Big que en anglès vol dir “gran”). Les hem preparat amb la intenció de fer-te sentir millor aquests dies a casa. 

I és que malgrat tot el que estem vivint, creiem fermament que hi ha GRANS raons per a sentir-nos afortunats.

Clica sobre cada imatge per a descarregar-te la postal que desitgis. N’hi ha 5 models diferents:

Biggie Lessons

Pots imprimir-les i penjar-les al teu despatx o oficina (tinguis on el tinguis), compartir-les o passar una estona divertida amb els teus fills i filles pintant-les. 

Desitgem que aquest anell d’or rosa sense pedres i la seva màgia il·lustrada t’ajudin a celebrar un feliç i BIGGIE dia. 

Fins aviat!

 

 

#DreamBiggie #ChooseToBeBiggie

#ExtraOrdinarySpring

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar