Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Atrapa un Val Regal! Nominats als Premis Cactus

Benvolgut Caçador/a de Diamants,

Ens fa molt feliços compartir-te aquesta bona notícia: estem nominats als Premis Cactus en la categoria de "Millor Campanya de màrqueting 2019" per Catch Me · El Viatge d'un diamant. La recordes? Si acabes d'arribar a Roosik & Co ara te'n farem 7 cèntims.
     
Primer de tot, però, volem donar-te les gràcies si vas participar-hi i vas acompanyar-nos en aquell viatge brillant. Gràcies per la teva bona resposta i acollida, gràcies per la teva implicació, suport i estima. Sense tu, sense el nostre "&Co", de ben segur que no hauríem aconseguit aquest reconeixement.
  
  
 
 

En què consisteix?

"Catch Me: Atrapa un diamant!" és, en poques paraules, el joc que ens va permetre compartir plegats els dies previs al nadal del 2019.

 

El joc: Atrapa un diamant!

De l’1 al 22 de desembre 6 diamants "van sortir volant" de les nostres taules de treball i van anar a parar al nostre web.

Les gemmes, que en realitat eren il·lustracions fetes a mà, estaven amagades a diferents pàgines o imatges: a les entrades del blog, als banners, a les fitxes de producte...

  

 

El procés de "captura" era senzill, es tractava de trobar el diamant il·lustrat, clicar-hi a sobre i iniciar el procediment de compra online, de la mateixa manera com si volguessis comprar una joia.

Darrere de cada diamant, s'hi amagava un obsequi sorpresa que feia encara més emocionant la cerca!

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

 

  

 Atrapa un val regal!

  

Per a celebrar aquesta bona notícia t'hem preparat una sorpresa final: acabes d'atrapar un VAL REGAL per valor de 60 € que podràs utilitzar tant a la nostra joieria de Girona com a la nostra botiga online ** 

Cupó Gift Card:

CACTUS

** Vàlid fins el 31 d'agost de 2021

** Per a compres superiors a 600 euros

 

 Necessites idees per a aprofitar aquest val regal? Entra a roosik.com i/o escriu-nos a shop@roosik.com 

Moltes gràcies per estar sempre al nostre costatAquesta nominació també és teva, felicitats!

Fins aviat :)

 

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar