Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Arracades d’or grans Helix, una espiral de canvi

A Roosik & Co estem en constant canvi, busquem noves maneres de millorar-nos, de créixer, de superar els nostres límits. Com tu, que ets una persona vital sempre en moviment.

Aquests dies al taller, Jordi Rosich ha treballat en unes noves arracades d’or grans, i et podem dir que són les més trencadores i empoderadores de Roosik & Co.

Estan dissenyades a partir d’una espiral geomètrica i tenen volum! Ara t’expliquem perquè tenen aquesta forma i perquè aquesta espiral amaga un secret.

Arracades en forma d'espiral, en or, tamany gran

Helix, una espiral de canvi 

Helix son unes arracades grans en or de 18k i en forma d'espiral geomètrica. Aquest disseny està pensat no només perquè sigui visualment captivador, sinó també perquè representa una metàfora del progrés. 

L’espiral és un símbol antic que ens recorda que la vida és un viatge en contínua evolució, sempre avançant cap a noves i millors versions de nosaltres mateixes.

Aquesta espiral gaudeix d’una forma tridimensional, t’hi havies fixat? Cada nova volta de l’espiral ens evoca un nou nivell d’experiència i de saviesa.

A més, veiem en aquest disseny una connexió amb els cicles de la natura i el seu poder de renovació i transformació, com en el creixement de les plantes o en alguns animals, que sovint segueixen patrons espirals. 

espirals a la natura

Sense oblidar que les espirals sovint estan associades al moviment dinàmic i a l’energia, són símbol de força, d’emocions, de vida.

Arracades d’or grans, sí, i lleugeres!

Al contrari del que et pots imaginar, aquestes arracades grans no pesen. Quan dissenya, en Jordi té clar que la joia ha de ser bella però també portable per al dia a dia. 

Com portar les arracades Helix o unes arracades de mida gran?

Potser no estàs habituada a portar unes arracades d’or, de tamany gran i amb una forma extremada i original. Però aquí et donem algunes idees:

Equilibra el look

Pentinat: Els cabells recollits o semirecollits són una bona opció per donar protagonisme a les arracades grans. Un monyo alt, una cua de cavall o un pentinat baix poden ser ideals. 

Maquillatge: Si portes arracades molt vistoses, pots optar per un maquillatge més discret per no sobrecarregar el conjunt. Un toc de rímel i un pintallavis neutre poden ser suficients.

com portar arracades grans d'or

Selecciona la roba adequada

Colls: Les arracades grans queden molt bé amb tops o vestits de coll alt, escot en V o escot bardot. Aquestes opcions ajuden a equilibrar i allargar visualment el coll.

Estil Minimalista: Quan portes arracades grans, és millor mantenir la roba i altres accessoris més senzills i minimalistes per evitar un look massa carregat.

Considera la Forma de la Cara

Cara Ovalada: Pots portar pràcticament qualsevol estil d'arracades grans.

Cara Quadrada: Les arracades amb formes arrodonides o corbes poden suavitzar les línies angulars de la cara.

Cara Allargada: Les arracades amb volum i formes més amples poden ajudar a equilibrar la longitud de la cara.

Ocasions i Context

Casual: T’has plantejat mai de portar-ne una de sola? Helix és una joia amb tanta personalitat que si només en portessis una et veuries increïblement vestida i li donaries al teu estil un toc roquer, sofisticat i elegant al teu look diari. A l’altra orella sempre hi pots posar una altra arracada minimalista, més petita perquè contrasti. Per exemple una arracada criolla One amb diamants

Formal: Com a arracades de convidada de casament, per exemple. Imagina’t lluir aquesta joia amb un vestit d’un color neutre o d’un sol color, t’assegurem que capturaràs totes les mirades i l’efecte serà impactant.

Arracades grans per a dona minimalista i en or

El teu upgrade vital

Estem segurs que aquestes arracades grans i en or groc t’ajudaran a fer un pas endavant cap al teu upgrade vital. 

És una declaració de la teva intenció de seguir creixent, de continuar explorant noves possibilitats i d'abraçar els canvis amb confiança i elegància. 

Cada vegada que la miris, recordaràs que estàs en un procés de transformació cap a una versió millorada de tu mateixa.

I el secret?

Durant els propers mesos, Roosik inicia un procés de canvi i creixement a millor. I tu també els percebràs, tant en la teva experiència a la botiga com en les peces que veuran la llum properament. Tenim tantes ganes de fer-te partícep del que vindrà...! Seguirem gaudint i creixent junts.

Descobreix Helix

Et convidem a descobrir aquesta joia única a la nostra joieria de Girona i a deixar-te inspirar pel seu significat. 

Regala-te-la a tu mateixa o a una dona especial a la teva vida que estigui en el seu propi viatge de canvi i millora. Porta-la com a símbol del teu poder, del teu creixement i de la bellesa que irradies des del teu interior.

Descobreix les arracades d’or grans Helix

Autor

Jordi Rosich

Joier, clavador, gemmòleg i dissenyador per l'UB i el JORGC. Especialista en diamants naturals.

MÉS

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar