Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Anells de compromís en or rosa. Són un encert?

T’ajudem a descobrir l'anell de compromís ideal
 
  
 

Felicitats, t'has decidit! Escollir l'anell de compromís és una etapa molt bonica. De ben segur que tens molt dubtes, però no et preocupis. T’hem preparat una selecció d’idees que t'ajudaran en aquest procés. Avui, en concret, et parlarem dels anells de compromís d’or rosa, els més moderns i romàntics. Som-hi!

 

Anells de compromís d’or rosa

El perquè del seu color

L’or rosa adquireix el seu color com a resultat d'augmentar el percentatge de coure del nostre aliatge d'or groc.

És un color que atrau totes les mirades i combina de forma molt elegant amb les pedres precioses, especialment amb els diamants.

Aquest és el nostre aliatge d’or rosa, respectuós amb la seva pell, ja que no produeix al·lèrgies:

  

Anells de compromís amb diamants

Els anells de compromís en or rosa solen incorporar un o més diamants en el seu disseny, ja siguin anells d'estil solitari, híbrid o aliances de diamants.

En ser les pedres precioses més fortes i belles que existeixen estan carregades de simbolisme: representen l'amor etern. 

De fet, la paraula diamant prové del grec “adamas” que significa justament “irrompible”. Una pedra que no es trenca mai... Com el vostre compromís : – )

  
 
T'expliquem els diferents tipus d'anells d'or rosa amb diamants que existeixen:
 

Solitaris de compromís

Dels anells de compromís formats per un anell d’or i un sol diamant central com a protagonista se’n diuen solitaris. Són tot un clàssic en joieria i es consideren els anells de compromís per excel·lència. Et compartim aquestes propostes. T'encantaran, perquè Jordi Rosich ha donat una volta creativa als solitaris de tota la vida: 

 

ANELL DE COMPROMÍS SLIM

Minimalista, subtil i potent alhora. És una joia d'una gran simplicitat però d'una força inigualable.

Si t’hi fixes, la muntura d’or s’estreny a mesura que s’acosta al diamant, per a cedir-li tot el protagonisme i impacte. A més, els nostres diamants són d'una bellesa i lluminositat extremes, val la pena que destaqui en un dels dies més especials de la vostra vida.

Si la teva parella és amant del disseny, l'arquitectura, la moda i l'originalitat, amb aquesta joia amb diamant solitari la deixaràs sense paraules.

  
 
 
ANELL DE COMPROMÍS ESSENCE

 

L’anell Essence és perfecte per a demanar compromís a persones discretes i elegants. T'assegurem que les seves línies minimalistes i pures l'enamoraran!

A més, s'hi sentirà molt bé: és una joia molt còmode per a portar cada dia, ja que el diamant no es troba elevat i te'l presentem amb mides de 0,08ct, 0,10ct i 0,15ct.

  
 
 

Anells de compromís amb pedres precioses

L’or rosa combina molt bé amb els diamants, ara bé, has provat de combinar-lo amb una pedra preciosa de color intens? És on més llueix el seu romàntic to.

Atreveix-te!

 

 

En aquesta variant en mitja aliança de l'anell Bouquet podem veure una bella combinació entre la brillantor dels diamants i el suau color de les turmalines, totalment integrades amb la tonalitat de l'or. 

És una combinació plena de romanticisme. T'atreveixes a demanar-li compromís amb aquest esclat de colors? Li encantarà.

  
 
 

Una turmalina encastada en una branqueta en or rosa, simulant una flor que neix a albor d'un nou dia, tacada de diamants fent el paper de la rosada matinera.

 L'anell és una peça molt especial carregada de simbolisme i romanticisme, un delicat anell que tens disponible en múltiples colors, una rosa eterna per la teva persona estimada.

  
  

Anells de compromís híbrids

Els anells de disseny híbrid s'anomenen així perquè combinen dos clàssics: el solitari i la mitja aliança de diamants. 

És un dels tipus d'anells de compromís més romàntics que existeixen. Així que, si la teva parella somia amb el matrimoni des de fa anys, si es fa un tip de plorar quan les seves amigues diuen el Sí, vull... Aquesta és la seva joia. 

A més, és una peça de gran impacte i bellesa, perquè la seqüència de diamants il·lumina i ressalta la lluminositat extrema del diamant central.

L'anell que et presentem  com exemple no podia dir-se d'altre manera, aquest és l’anell Romanticism.

  
 

Anells de compromís i matrimoni: les aliances

Associem les aliances de diamants als anells que segellen l’amor de la parella en el casament. Ara bé, també és molt freqüent oferir-les com a anell de compromís per la seva espectacularitat.

D'aliances de compromís en treballem en diferents estils. En aquest cas ens agradaria ensenyarte una de les més icòniques, doncs combina l'elegancia de les mitges aliances amb la figura clàssica de Roosik & Co, l'heptàgon. Una opció minimalista però elegant i brillant.

  
 
 

Anells de compromís d’estil Vintage

Hi ha qui somia amb anells de compromís amb gran presència i personalitat, que evoquin l'encant i l'elegància de les èpoques passades i que es desmarquin de les joies de disseny modernes i minimalistes.

Què et semblen aquestes propostes d'anells amb aires més Vintage? Jordi Rosich combina aquí a la perfecció els elements moderns amb la presència dels clàssics. Serà el centre de totes les mirades :)

  
 
 

Esperem haver-te ajudat en el procés de com triar anells de compromís d’or rosa. Ara ja tens més pistes per a saber quin podria ser el seu…

  

Veure més anells de compromís d’or rosa

  

Si necessites assessorament personalitzat pots escriure’ns a shop@roosik.com o trucar-nos al 972 20 47 85.  Fins aviat!

 

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar