Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Anells de compromís en or blanc. Són un encert?

T’ajudem a descobrir l'anell de compromís ideal
 
  
 

Felicitats, t'has decidit! Escollir l'anell de compromís és una etapa molt bonica. De ben segur que tens molt dubtes, però no et preocupis. T’hem preparat una selecció d’idees que t'ajudaran en aquest procés. Avui, en concret, et parlarem dels anells de compromís d’or blanc, ja que solen ser els més populars en les propostes de matrimoni. Som-hi!

 

Anells de compromís d’or blanc

El perquè del seu color

L’or blanc adquireix el seu color com a resultat d’un aliatge entre l’or groc i algun metall blanc, com pot ser la plata o el pal·ladi, en percentatges variables.

Nosaltres utilitzem preferiblement pal·ladi ja que es treballa molt bé i li dóna un acabat més blanc i bonic a la peça. A més, combina de forma molt elegant amb les pedres precioses, especialment amb els diamants. 

Aquest és el nostre aliatge propi de l'or blanc. No conté níquel, és respectuós amb la teva pell i no produeix al·lèrgies:

  

Anells de compromís amb diamants

Els anells de compromís en or blanc solen incorporar un o més diamants en el seu disseny, ja siguin anells d'estil solitari, híbrid o aliances de diamants.

En ser les pedres precioses més fortes i belles que existeixen estan carregades de simbolisme: representen l'amor etern. 

De fet, la paraula diamant prové del grec “adámas” que significa justament “irrompible”. Una pedra que no es trenca mai... Com el vostre compromís : – )

  
 
T'expliquem els diferents tipus d'anells d'or blanc amb diamants que existeixen:
 

Solitaris de compromís

Als anells de compromís que estan formats per un anell d’or i un sol diamant central com a protagonista se’n diuen solitaris. Són tot un clàssic en joieria i es consideren els anells de compromís per excel·lència. Et compartim aquestes propostes. T'encantaran, perquè Jordi Rosich ha donat una volta creativa als solitaris de tota la vida: 

 

ANELL DE COMPROMÍS SLIM

Minimalista, subtil i potent alhora. És una joia d'una gran simplicitat però d'una força inigualable.

Si t’hi fixes, la muntura d’or s’estreny a mesura que s’acosta al diamant, per a cedir-li tot el protagonisme i impacte. A més, els nostres diamants són d'una bellesa i lluminositat extremes, val la pena que destaqui en un dels dies més especials de la vostra vida.

Si la teva parella és amant del disseny, l'arquitectura, la moda i l'originalitat, amb aquesta joia amb diamant solitari la deixaràs sense paraules.

  
 
 
ANELL DE COMPROMÍS HUG

 

L’anell de compromís Hug és una peça de gran simbologia. L'anell envolta el diamant en una abraçada eterna, com dues mans que sostenen un projecte brillant en comú. Encantarà a la teva parella si és una persona dolça, familiar i discreta. 

 És també un anell molt còmode, ja que el diamant no sobresurt en excés, per això és una joia molt adequada per als qui ja tenen família, ja que s’adapta bé al ritme diari (i tot terreny) amb petits a la casa.

  
 
 
ANELL DE COMPROMÍS ESSENCE

 

L’anell Essence és perfecte per a demanar compromís a persones discretes i elegants. T'assegurem que les seves línies minimalistes i pures l'enamoraran!

A més, s'hi sentirà molt bé: és una joia molt còmode per a portar cada dia, ja que el diamant no es troba elevat i te'l presentem amb mides de 0,08ct, 0,10ct i 0,15ct.

  
 
 
ANELL DE COMPROMÍS WHISPER

 

L’anell de compromís Whisper és la combinació perfecta entre la subtilesa i l'elegància amb la comoditat. Ens recorda l'anell Slim, però amb un toc més de discreció.

És una joia de formes dolces i sinuoses, que molt sovint ens recorda a una flor brillant. I a tu?

  
 
 

Anells de compromís amb pedres precioses

L’or blanc combina molt bé amb els diamants, en ressalta la seva bellesa i lluminositat. Ara bé, has provat de combinar-lo amb una pedra preciosa de color intens? El blau del safir, el vermell del robí, el verd intens de la maragda... 

Atreveix-te!

 

Anells de compromís amb safir blau
 

El safir blau és una de les pedres precioses més desitjades alhora de demanar compromís, per la seva gran bellesa i també perquè és rara de trobar en la natura. 

A més, el seu to i els seus reflexes brillants ens recorden una nit estrellada plena de romanticisme.

Què et sembla fer-li la proposta més especial de la teva vida amb aquest safir blau de mig quirat i el seu impecable seguici de diamants? 

  
 
Anells de compromís amb robí
 

Un robí sedós, avellutat, intens, al bell mig d'una mitja aliança de diamants encastats en una muntura que sembla el calze d'una flor.

 Aquesta és una joia que gaudeix de la magnificiència dels clàssics, i a la que en Jordi li ha sabut donar el seu toc modern amb les formes arrodonides i sinuoses que el fan tan bell i exhuberant. 

A totes ens agradaria tenir, com a mínim, un robí a la vida. Imagina't que aquest robí formi part de la seva joia de compromís.


 
Anells de compromís amb maragda
 

Les maragdes naturals són captivadores! Fins i tot els seus jardins interiors són d'una gran bellesa i ens podríem passar hores mirant-los.

Si tu i la teva parella sou amants de la natura, trobareu en aquesta joia el símbol de les bones estones que heu passat plegats en indrets naturals meravellosos.   

 

Anells de compromís híbrids

Els anells de disseny híbrid s'anomenen així perquè combinen dos clàssics: el solitari i la mitja aliança de diamants. 

És un dels tipus d'anells de compromís més romàntics que existeixen. Així que, si la teva parella somia amb el matrimoni des de fa anys, si es fa un tip de plorar quan les seves amigues diuen el Sí, Ho vull... Aquesta és la seva joia. 

A més, és una peça de gran impacte i bellesa, perquè la seqüència de diamants il·lumina i ressalta la lluminositat extrema del diamant central.

No podia dir-se d'altre manera, aquest és l’anell Romanticism.

  
 

Anells de compromís i matrimoni: les aliances

Associem les aliances de diamants als anells que segellen l’amor de la parella en el casament. Ara bé, també és molt freqüent oferir-les com a anell de compromís per la seva espectacularitat.

D'aliances per al compromís en treballem de diferents estils segons la manera com sostenen els diamants.

N'hi han que són més minimalistes, molt belles, i aconsegueixen crear una espectacular línia brillant al voltant del dit. És el cas d'aquesta mitja aliança: Aliança Half Slim de 0,30 quirats.

  
 

D'altres, recullen el diamant amb un sistema de grapes exclusiu de Roosik & Co, de formes sinuoses, que fan la peça més dolça. Pots fer un cop d'ull, per exemple, a l’Aliança Classik d’1.92 quirats.

Espectacular, oi?

  
 

Anells de compromís d’estil Vintage

Hi ha qui somia amb anells de compromís amb gran presència i personalitat, que evoquin l'encant i l'elegància de les èpoques passades i que es desmarquin de les joies de disseny modernes i minimalistes.

Què et semblen aquestes propostes d'anells amb aires Vintage?

 

 

  
 
  
 
  

Anells de compromís originals

I si li ofereixes un anell de compromís que no sigui un anell de compromís?

Tingues present que qualsevol anell pot convertir-se en la peça de compromís, perquè és una joia molt simbòlica. Per a ella serà “l’anell”, "el seu anell", independentment de si és un solitari, una aliança o una joia amb una muntura d’or amb formes mai vistes.

Existeixen peces espectaculars que val la pena contemplar per a una proposta de matrimoni, sobretot, si la teva intenció és oferir-li una joia única i que destaqui per sobre dels anells de compromís tradicionals. Imagina't la teva parella en veure una joia així, feta a mà amb tota la cura del món:

  

Anell Aquamarine amb una magnètica aiguamarina natural. Fixa’t en el farcit de diamants!

 

  

Anell Eternal Love amb granat verd i rosa i una línia infinita de diamants.

 

  

Anell Tanzania amb tanzanita natural de 7,32 quilats i diamants, espectacular…

 

  
 

Esperem haver-te ajudat en el procés sobre com triar anells de compromís d’or blanc. Ara ja tens més pistes per a saber quin podria ser el seu i pots descobrir-ne més aquí:

  

Veure més anells de compromís d’or blanc

  

Si necessites assessorament personalitzat escriu-nos a shop@roosik.com o demana una cita a la botiga o online.  Ens encantarà ser còmplices d'un dels moments més importants de la vostra vida en parella.

Fins aviat!

 

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar