Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Colour Romance · Anells de compromís amb pedres precioses

… Els colors de l’amor

 

Digue’m, de quin color és el teu amor?
És vermell com el dels robins? Blau com el dels safirs?
Explorem plegats aquest esclat de vida...
Dins nostre, en mil i un racons!
Potser és aquí el rosa delicat de les roses i el de les postes de sol?
Submergim-nos en els bells jardins de maragda, vine,
i en les aigües més pures i cristal·lines
que no són les del mar, amor…
Digue’m, de quin color?
  
  
Ai, l’amor… És un dels sentiments que més ens omplen de fantasia, de vida i de color. Hi ha tantes maneres d’expressar aquest sentiment com persones hi ha al món.

De fet, totes les peces de joieria són de per sí expressions d’amor: amor a la parella, a l’amiga, a la filla, a la germana… o cap a una mateixa, és clar.

Aquesta vegada, Jordi Rosich, ha volgut anar un pas més enllà i ha aprofundit en la relació entre el color i aquest sentiment vital alhora de dissenyar la nova col·lecció d’anells de compromís de Roosik & Co. Estàs a punt? T’esperen les més belles i romàntiques pedres precioses del món...

Et presentem… Els anells amb pedres precioses Romance

 

Els anells Romance són pura fantasia. Són exploracions que s’endinsen en l’origen de la natura i en els nostres propis sentiments! De fet, són la natura mateixa.
 
 
Observa les formes orgàniques de l’anell: la tija d’una flor, la branca de l’arbre, el moviment ondulat i irregular de les formes imperfectes i belles.
  
 
  

Veuràs també com una seqüència de diamants brillants aporten lluminositat i preparen l’arribada de la gemma central: una maragda de Madagascar, un safir de Ceilán, un robí de Myanmar, una aiguamarina de Zàmbia o una original morganita rosa de Moçambic.


Ara t’explicarem tots els detalls. Mentrestant aquí pots veure l’anell Romance amb morganita mentres el treballàvem a mà al nostre taller:

    

Els anells de compromís amb pedres precioses Romance estan treballats en or de 18k d’aliatge propi, que realitzem aquí, al nostre taller de Girona. Els trobaràs en or blanc, or groc, or rosa o platí.

Pots personalitzar la teva peça i escollir el color de l’or i la gemma que desitgis per al teu anell Romance. Potser el teu color de l’amor és… or rosa amb safir blau!

  

Anell de compromís amb robí i diamants 

Ruby Romance 

Vibrant i avellutat. Una joia del color de l’amor per excel·lència. Enamora’t de l’intens vermell magenta d’aquest robí de Myanmar (Birmània) d’1,16 ct i en talla oval, combinat amb l’or rosa:

 

 

Anell de compromís amb maragda i diamants

Emerald Romance

Sabies que les maragdes més belles i valuoses són les que tenen un color verd més intens? 

Fixa’t, doncs , en la intensitat d’aquesta maragda de Zàmbia d’1,10 ct, en talla maragda, i en els seus jardins naturals que la fan única i exclusiva:

 

 

Anell de compromís amb safir i diamants

Blue Sapphire Romance

El color sedós i brillant del safir blau crea un bonic joc de contrastos amb la lluminositat i brillantor dels diamants i l’or blanc. 

És una pedra preciosa bella, com no n’has vist mai… Prové de Ceilan, Sri Lanka, i llueix intensa en els seus 0,86 quirats:

  

 

Anell de compromís amb aiguamarina i diamants

Aquamarine Romance

Aquesta fabulosa aiguamarina de 0,70 quirats, en talla oval i procedent de Madagascar, corona un dels anells de compromís més bells i originals que ha treballat Jordi Rosich.

Observa el bonic i càlid contrast de les pedres precioses i l’or groc:

     

 

Anell de compromís amb morganita i diamants

Morganite Romance

La brillantor metàl·lica i elèctrica d’aquesta pedra preciosa de color rosa ens té fascinats. Potser no la coneixes, es tracta d’una morganita natural, una gemma que pertany al mateix grup mineral que les maragdes i les aiguamarines. 

Jordi Rosich l’ha treballat envoltant-la d’or rosa de 18k i diamants per a potenciar-ne la seva bellesa. Una joia llesta per a rebre el “Sí, ho Vull” més desitjat sota l’ombra d’un cirerer florit...

 

 

Els colors de l'amor

I ara, ja saps quin és el teu color de l’amor? Et convidem a venir-los a veure a nostra joieria de Girona, podràs emprovar-te'ls, combinar-los i sobretot, veure com brillen i llueixen amb els seus colors vius i matisos. 


 

Escriu-nos si desitges cita prèvia o si tens dubtes a shop@roosik.com

Mentrestant, pots saber-ne tots els detalls des d'aquí :)

Descobreix tots els Anells Romance 

Fins aviat!

 

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar