ANELLS DE COMPROMÍS, EL PROCÉS ARTÍSTIC DE VITRUVIK

  • de Arnau Sorribes
T’expliquem perquè Vitruvik és un dels anells de compromís més personals de Jordi Rosich.
 
 

Jordi Rosich, gran amant de l’art, de la perfecció de les formes geomètriques i del minimalisme, va trobar en l’Home de Vitruvi la seva font d’inspiració per a començar a treballar l’anell Vitruvik. És l’anell de compromís més especial i personal de Rosich.

Com bé sabràs, l’Home de Vitruvi és un dels esbossos més coneguts de l’artista i inventor Leonardo Da Vinci. Es tracta d’un estudi de les proporcions del cos humà, que va realitzar a partir d’un dels textos de Vitruvi, un arquitecte de l’antiga roma, de qui en prèn el nom.

Simbòlicament, el cercle d’aquest esbòs representa “el cel” i el quadrat que conté en el seu interior és sinònim de “la terra”. La part espiritual i la part material s’ajunten de manera equilibrada i en resulta un tot de gran força, personalitat i magnetisme.

A l’anell de compromís Vitruvik el cercle del dibuix de Da Vinci es representa mitjançant una figura geomètrica de 7 costats, un heptàgon. L’heptàgon és la icona i l’essència de Roosik&Co, perquè set són els metalls de l’antiguitat i set, els colors de l’arc de Sant Martí. El número set és, a més, sinònim de màgia, totalitat i perfecció.

El resultat és un anell simètric, proporcionat i bell, que respecta l’essència d’aquell dibuix de l’Home de Vitruvi, de qui n’hereda el nom.

Aquí podràs veure l’anell Vitruvik que hem dissenyat i realitzat a mà al nostre taller, situat al soterrani de la botiga Roosik&Co de GironaVeure aquí.

 

 

Etiquetat amb: ATELIER COMPROMÍS ESTIL
Compartir:

Entrades més antigues Entrades més noves

American Express Apple Pay Bancontact Google Pay iDEAL Maestro Mastercard PayPal Shop Pay Visa
CA
CA