Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

ANELLS DE COMPROMÍS, EL PROCÉS ARTÍSTIC DE VITRUVIK

T’expliquem perquè Vitruvik és un dels anells de compromís més personals de Jordi Rosich.
 
 

Jordi Rosich, gran amant de l’art, de la perfecció de les formes geomètriques i del minimalisme, va trobar en l’Home de Vitruvi la seva font d’inspiració per a començar a treballar l’anell Vitruvik. És l’anell de compromís més especial i personal de Rosich.

Com bé sabràs, l’Home de Vitruvi és un dels esbossos més coneguts de l’artista i inventor Leonardo Da Vinci. Es tracta d’un estudi de les proporcions del cos humà, que va realitzar a partir d’un dels textos de Vitruvi, un arquitecte de l’antiga roma, de qui en prèn el nom.

Simbòlicament, el cercle d’aquest esbòs representa “el cel” i el quadrat que conté en el seu interior és sinònim de “la terra”. La part espiritual i la part material s’ajunten de manera equilibrada i en resulta un tot de gran força, personalitat i magnetisme.

A l’anell de compromís Vitruvik el cercle del dibuix de Da Vinci es representa mitjançant una figura geomètrica de 7 costats, un heptàgon. L’heptàgon és la icona i l’essència de Roosik&Co, perquè set són els metalls de l’antiguitat i set, els colors de l’arc de Sant Martí. El número set és, a més, sinònim de màgia, totalitat i perfecció.

El resultat és un anell simètric, proporcionat i bell, que respecta l’essència d’aquell dibuix de l’Home de Vitruvi, de qui n’hereda el nom.

Aquí podràs veure l’anell Vitruvik que hem dissenyat i realitzat a mà al nostre taller, situat al soterrani de la botiga Roosik&Co de GironaVeure aquí.

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar