Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

ALIANCES: EL MATRIMONI PERFECTE!

Aliances que perduren en el temps, com l’amor de la parella.
 
 

El moment d’escollir les aliances de casament és una decisió important, per això des de Roosik&Co us compartim alguns consells o curiositats al voltant d’aquestes joies tan simbòliques.

 

Materials

Primer de tot, heu de parar atenció als materials amb què estan elaborats els anells. Heu de pensar que són joies d’ús diari i que, a més, us acompanyaran tota la vida. Si és or de 18 quirats o platí podeu estar tranquils que la vostra joia perdurarà en el temps. Pregunteu al vostre joier si elabora la seva pròpia al·leació de l’or. És un punt molt important del procés, ja que així us podrà garantir amb tota certesa amb quins elements està format l’or del vostre anell, evitant que aquest us pugui produir al·lèrgies.

   

Disseny

Cada parella és única i gaudeix d’una personalitat pròpia. El ventall de dissenys és ampli i atractiu, és fàcil trobar una opció que s’adequïi als vostres gustos. De totes maneres, cada peça es personalitza i es fa a mida jugant amb les següents característiques:

  • El color i el material: or blanc, groc o rosa i/o platí. També és possible fer anells bicolor.
  • La forma: rodones, quadrades, onades o amb formes irregulars.
  • La grandària: primes, mitjanes, gruixudes. En el cas de les aliances de casament, és aconsellable escollir anells de grandària mitjana o de determinat gruix perquè siguin més resistents al pas del temps.
  • Amb o sense diamants. Les aliances femenines poden distingir-se de les masculines amb la inclusió d’un petit diamant o d’un conjunt de diamants que s’organitzen en mitja volta o volta completa al llarg de l’anell.
  • Acabat mat o brillant.
  • La parella pot optar per aliances a conjunt, d’igual disseny, si bé, cada vegada és més freqüent l’elecció d’aliances diferents.

Mida dels anells

L’anell de casament ha d’anar a mida, com un vestit. S’ajusta tantes vegades com faci falta fins que sigui còmode per a la persona que l’ha de dur. Unes setmanes abans de les noces és aconsellable realitzar una prova de mida dels anells. Amb els nervis i els preparatius és freqüent el canvi de pes en els futurs nuvis, i una de les parts del cos que primer s’aprimen són els dits.

  

Gravat dels anells

És freqüent gravar els noms de la parella en les aliances. Com a possibles idees, us direm que se sol gravar el nom d’ell en l’aliança femenina i el d’ella en la masculina, la data de les noces o les inicials.

  

On es col·loca l’aliança de casats?

A Catalunya la tradició indica que l’aliança ha d’ocupar el lloc de l’anell de compromís, és a dir, el dit anular de la mà esquerra. Llavors, l’anell de compromís passaria al dit anular de la mà dreta. Tanmateix, aquesta tradició és diferent a d’altres indrets o països, fins i tot dins del territori espanyol. Des de Roosik&Co, aconsellem que l’aliança es dugui a la mà menys utilitzada per tal que duri brillant i intacte durant més de temps.

Garantia per sempre

Les aliances han de lluir tota la vida com el primer dia. És important fer-ne un manteniment de manera periòdica, cada any o cada dos, per tal de fer un polit de les ratllades superficials de l’anella i una revisió de les gemmes o diamants perquè segueixin ben subjectats.

A Roosik&Co el primer manteniment, al cap de dos anys, és gratuït. A partir de llavors gaudireu d'un preu especial en tant que clients de Roosik&Co. Ens podeu venir a veure sempre que vulgueu!

 

Si necessiteu més informació o assessorament sobre aliances de casament ens podeu escriure a shop@roosik.com, trucar al 972 20 47 85 o consultar l’apartat d’aliances a la nostra web.

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar