Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

“És tardor!” · 7 joies essencials per a l’estació daurada

Has visitat alguna vegada el Parc de la Devesa a Girona? Té un encant màgic, especialment quan s’acaba l’estiu i els arbres, els plàtans d’ombra, deixen caure les seves fulles.
 
Aquest tipus de fulles solen tenir 3 o 5 lòbuls. M’agradaria trobar-ne alguna amb 7 perquè em fa pensar en el nostre heptàgon daurat. 
Quines emocions t’evoca la tardor?
Encara que l’estiu és època d’alegria, diversió i explosió de color, la tardor em sembla una estació preciosa. Quan arriba, em dóna tranquil·litat. 
 
Tinc la sensació que em retrobo amb aquell amic proper a qui fa temps que no veig. Et passa el mateix?
Retrobaments
Fa poc, mentre estava assegut en un dels bancs del jardí que hi ha dins de la Devesa, una nena amb la seva bicicleta rosa es va parar a pocs metres de mi. I molt pensativa, va mirar al cel uns segons, fins que es va dirigir als seus pares i els va dir: És tardor!
 
Sí, és tardor. I em va agradar que la benvinguda a la nova estació la confirmés aquella nena mirant les copes dels arbres.
Són arbres centenaris que tenen 60 metres d’alçada. Es van plantar fa moltíssims anys, molt a prop els uns dels altres, per això han crescut més alts que amples. Un dia els comptaré, diuen que n’hi ha 2500. Serà possible?
  
M’impacta pensar que fa tant de temps que estan allà, mirant-nos. Qui sap si arribaran a veure’ns sortir i entrar de la nostra joieria
 
Girona és una ciutat de pedra i aigua, d’arbres amb fulles de tres i cinc lòbuls, de casetes de colors que treuen el nas davant del riu…
 
I, en totes les èpoques de l’any, encara que la ciutat es vesteixi (o es desvesteixi) a conjunt de cada estació, aquests elements aconsegueixen que mantingui la seva essència i personalitat. És un bonic llegat pels que hi vivim o la visitem.
És tardor, sí, i torno a mirar les meves fulles de 7 puntes particulars. 
Us desitjo un feliç retrobament amb la calidesa i la dolçor d’aquests mesos.
 
I a tu, quines emocions i sensacions et desperta aquesta nova temporada i les nostres joies? Escriu-nos i comparteix-ho als Stories de l’Instagram de @roosikandco!
 
 
 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar