Les 6 C de Roosik

En joieria, les anomenades “4 C” (cut, clarity, carat i color, en anglès) són el que determina la perfecció d’un diamant. Així, la qualitat de la talla i de la puresa, els quirats d’un diamant i el color que tingui faran que un diamant sigui especialment fulgent, i que destaqui per la seva lluminositat. A més a més de les 4 Cs, a Roosik&Co., encara n’hi afegim dues més: la triple excel·lència de tots els diamants i la garantia de la selecció personal de les pedres a càrrec de Jordi Rosich. Perquè estimem les joies que creem tant com tu.

1C LA TALLA (Cut)
Tant si la talla té forma de maragda o és rodona brillant, oval o princesa: la simetria, la proporció i el poliment de les cares faran que la talla d’un diamant sigui excel·lent, i així reflecteixi el 99% de la llum que hi penetra.
2C LA PURESA (Clarity)
Quan un diamant no presenta cap impuresa a vista d’una lupa de 10 augments, llavors és impecable, i res no modificarà les seves propietats òptiques. És per això que Roosik&Co. sempre recomana diamants a partir de VS2.
3C ELS QUIRATS (Carat)
Un quirat equival a 200 mg, i és la unitat per mesurar el pes d’un diamant. El quirat determina el valor d’un diamant, però és recomanable triar una mida que s’adeqüi a la personalitat del qui el lluirà.
4C EL COLOR (Color)
De transparent a groguenc o marronós, la gamma de color dels diamants és àmplia. A Roosik&Co. només es treballa amb diamants de màxima transparència (grups D, E, F), que fan que la joia sigui encara més bella.
5C LA TRIPLE EXCEL·LÈNCIA
Els diamants de Roosik&Co. sempre són de triple excel·lència: la simetria, la talla i el poliment són impecables. Només així s’aconsegueix que la dispersió de la llum que hi penetra sigui total i el diamant resplendeixi com un estel.
6C DIAMANTS AMB COR
Jordi Rosich -joier, clavador, gemmòleg i dissenyador- selecciona personalment i acuradament tots els diamants per a les joies de Roosik&Co. A més, a Roosik&Co. només s’utilitzen diamants provinents de territoris lliures de conflicte.