< Tornar

Sobre Roosik&Co.

Les joies de les col·leccions Roosik&Co. són resultat del procés de creació artística de Jordi Rosich, joier, clavador i gemmòleg titulat i especialista en diamants. Rosich treballa les seves joies de forma artesanal, utilitza exclusivament gemmes naturals i escull personalment els  diamants.

cropped-heptagon-lineas
L’heptàgon és el símbol de Roosik&Co.

Al taller de Roosik&Co. hi conviu el saber ancestral i la tecnologia més contemporània. Màquines de tallar i soldar amb làser o un software per dissenyar i crear peces en 3D conviuen amb el martell i l’enclusa de la joieria històrica.

Roosik-Still-Life-2---CMYK
Jordi Rosich
Gemmòleg
Jordi Rosich va néixer en una família de joiers. El contacte amb els materials i les eines del taller de joieria va ser l'hàbitat natural que va alimentar la passió que havia de desenvolupar-se més tard. Acabats els estudis de secundària, Rosich tenia clara la seva vocació de joier i va iniciar els passos necessaris per formar-se al més alt nivell. Emprèn estudis superiors de joieria i de gemmologia a l'Escola de Joieria del JORGC (Col·legi Oficial de Joiers, Rellotgers i Gemmòlegs de Catalunya) i a la Universitat de Barcelona, al mateix temps que la seva creativitat es va traduint en els primers dissenys d'unes joies amb un marcat caràcter personal. En acabar els estudis, entra a formar part de la societat propietària a la joieria Fortià, un establiment emblemàtic de la Rambla de la Llibertat de Girona. És en aquest marc que Jordi Rosich podrà culminar el disseny i la producció de les seves col·leccions de joies, que es comercialitzen sota la marca Roosik&Co.

A partir de les seves vivències i inspiracions, Jordi Rosich crea un univers ric i personal: el de les joies Roosik&Co., dissenyades no només per oferir peces de bellesa i tendència a l’abast de tothom, sinó per expressar l’emoció dels moments únics de la vida: el naixement d’un fill, un èxit professional, aquell aniversari tan especial, i tants  d’altres!