Com fer una rosa de paper - #GarnetteStories

  • per Jordi Rosich

Aquí us mostrarem com crear roses de paper a casa. Ells fan el regal perfecte i també un detall meravellós per donar a algú especial que no han vist des de fa algun temps.

Rosa-paper-roosik (rosa-paper-roosik)


Materials

1 / Paper o cartró en els teus colors preferits

2 / Cola. Qualsevol tipus de cola està bé per al paper, fins i tot cola en un pal (com Pritt). Per al cartró és millor utilitzar una pistola de silicona o cola tipus gel (com escocès)

3 / Tisores

4 / Llapis , regleo pal llis per donar forma als pètals

Abans de començar la seva rosa ...

Descarregui aquesta plantilla; són els pètals que necessitaràs per crear la teva rosa de paper:  

Plantilla pdf descarregable: pètals per crear el teu paper rosat

Però no et preocupis si no tens impressora; és fàcil dibuixar directament sobre el paper: observeu que semblen trèvol de quatre fulles.

En aquest cas,perquè pugui obtenir el més simètric possible, doblegar el paper per la meitat i dibuixar mig pètal a la dreta en el plec. Tallar i desplegar el paper. Veuràs que has aconseguit un pètal sencer sense massa esforç. Cada pètal ha de ser 4 mm més gran que l'anterior.

Els passos per fer una rosa de paper

Farem la rosa a la foto de dalt. En primer lloc, tallar al voltant de la plantilla i organitzar les peces per mida, des dels més petits fins als més grans, ja que estarem treballant en aquest ordre. Utilitzarem els més petits per fer el cabdell i utilitzar progressivament la resta de peces per obrir gradualment la flor.

Comenceu per corbar cada pètal. Podeu utilitzar un llapis, un regle o un pal llis.

Ara cal accentuar la formacorba. Enrotllar les vores de cada pètal utilitzant una agulla de ganxet o alguna cosa semblant per arrissar-los encara més. Aquesta part pot trigar una estona, però sempre es pot demanar ajuda als seus fills, parella o pares i convertir-lo en una activitat divertida per a tota la família.

Com sabeu, l'interior d'algunes flors naturals és molt compacte: els pètals estan ben units. Imitarem aquest efecte amb el paper. Prendre el final d'un pètal i enrotllar-lo estretament per crear un petit con. Ara emboliqui el "con" en els pètals restants de la mateixa peça i enganxi'ls junts.

Col·leu aquest "cabdell" dins de la peça següent i enganxeu-lo. Intenta alternar l'orientació dels pètals per crear un efecte floral més realista. 

Repetiu l'operació fins que només quedi l'última peça per enganxar: la de la base. Aquest pètal ha de ser gran. També cal tenir en compte que, mentre que tots els pètals que ja heu adjuntat s'enfronten cap amunt, aquest s'ha d'enfrontar cap avall; la seva orientació ha de ser el contrari a la resta. Enganxeu-lo al seu lloc i ... això és tot!

 

No estàs segur? Feu clic al següent enllaç per veure el vídeo

 


Felicitacions! Has fet que el teu primer paper s'hagi rosat! Saps a qui li donaràs?

Històries de Garnette: Cristina Carrión

Cristina Carrión,set designer, està especialitzada en conjunts de vestir per a pel·lícules d'animació i també dissenya pantalles fetes de paper. Ens encanta treballar amb ella. De fet, disposem d'un bonic jardí de roses per decorar les pantalles Roosik & Co joieria a Girona. Us convidem a visitar-nos i meravellar-vos de les seves meravelloses creacions en paper. Mentrestant, pots seguir-la a @cristinacarrion_sd.

Compartir:

Post anterior

American Express Apple Pay Bancontact Google Pay iDEAL Maestro Mastercard Paypal Shop Pay Visa